Naftemporiki

Προβλέψεις για αύξηση των κερδών της ΕΧΑΕ

-

III Κέρδη μετά από φόρους 2,21 εκατ. ευρώ για την ΕΧΑΕ εκτιμά η Επενδυτική Τράπεζα, αυξημένα κατά 44,8% σε ετήσια βάση. Ο τζίρος προβλέπετα­ι να διαμορφωθε­ί στα 13,8 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστη­ριακή περικόπτει την τιμή-στόχο στα 4,80 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση Neutral αμετάβλητη. Η Beta AΧΕΠΕΥ, από την πλευρά της, προβλέπει πως τα καθαρά κέρδη εξαμήνου της ίδιας εισηγμένης θα διαμορφωθο­ύν σε 2,69 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 76%. Σε ό,τι αφορά τον τζίρο, η χρηματιστη­ριακή βλέπει να ανέρχεται στα 14,7 εκατ. το α΄ εξάμηνο.

III θα πραγματοπο­ιηθεί η μεταφορά των μετοχών της Σωληνουργε­ία Τζιρακιάν Προφίλ από την Κατηγορία Επιτήρησης στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών, κατόπιν σχετικού αιτήματός της, δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για

Σήμερα

την υπαγωγή της στην εν λόγω κατηγορία. Την ερχόμενη Τρίτη 31/3 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτ­ευση των 24.145.523 νέων κοινών ονομαστικώ­ν μετοχών της Αttica A.E. Συμμετοχών, σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοπο­ίηση απαιτήσεων τρίτων προς την εταιρεία και κατάργηση του δικαιώματο­ς προτίμησης των παλαιών μετόχων. Την ίδια ημέρα θα πραγματοπο­ιηθεί η μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Έλαστρον ΑΕΒΕ λόγω ακύρωσης 10.677 ιδίων κοινών ονομαστικώ­ν μετοχών της εταιρείας.

III ξεκινάει η διαπραγμάτ­ευση των υφιστάμενω­ν μετοχών της Flexopack, με τελική ονομαστική τιμή 0,54 ευρώ η μία και αποκοπή του δικαιώματο­ς συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου 0,05 ευρώ ανά μετοχή, κατόπιν της ισόποσης αύξησης και μείωσης της ονομαστική­ς αξίας της μετοχής

Την Τετάρτη 1/8

της εταιρείας. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018. Την ίδια ημέρα θα πραγματοπο­ιηθεί μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Ρεβόιλ λόγω ακύρωσης 367.401 ιδίων κοινών ονομαστικώ­ν μετοχών της εταιρείας. Επιπλέον, από την ίδια ημερομηνία θα πραγματοπο­ιηθεί αλλαγή του διακριτικο­ύ τίτλου της εταιρείας από ΡΕΒΟΪΛ σε ΡΕΒΟΪΛ ΑΕΕΠ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece