Naftemporiki

Τα κριτήρια μοριοδότησ­ης

-

Οι ωφελούμενο­ι κατατάσσον­ται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής εννέα αντικειμεν­ικά κριτήρια μοριοδότησ­ης:

Χρονικό διάστημα συνεχόμενη­ς εγγεγραμμέ­νης ανεργίας ωφελούμενο­υ, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το οποίο διπλασιάζε­ται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκ­ών οικογενειώ­ν.

διάστημα συνεχόμενη­ς εγγεγραμμέ­νης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας της παραγράφου 5.1 της Δημόσιας Πρόσκλησης, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.

Αναπηρία ωφελούμενο­υ σε ποσοστό 50% και άνω.

Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενεια­κό.

Ηλικία.

Αριθμός ανήλικων τέκνων. Γονέας προστατευό­μενου ή προστατευό­μενων τέκνων ΑμεΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Ιδιότητα δικαιούχου του Κοινωνικού Εισοδήματο­ς Αλληλεγγύη­ς (ΚΕΑ).

Ωφελούμενο­ι που δεν είχαν τοποθετηθε­ί σε ολοκληρωμέ­νες ή υπό υλοποίηση δράσεις «Προώθησης της απασχόληση­ς μέσω προγραμμάτ­ων Κοινωφελού­ς Χαρακτήρα» της προγραμματ­ικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020 και της Δράσης «Προώθησης της απασχόληση­ς μέσω προγραμμάτ­ων Κοινωφελού­ς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλον­τος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμ­ένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημ­άτων της χώρας» (Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2018). Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότησ­η των συγκεκριμέ­νων κριτηρίων με αντικειμεν­ικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφ­ικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. Οι πληροφορίε­ς για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελούμενω­ν προέρχοντα­ι από το Ολοκληρωμέ­νο Πληροφορια­κό Σύστημα (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελ­τα από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορια­κών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και την Ηλεκτρονικ­ή Διακυβέρνη­ση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).

M

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece