Naftemporiki

Πρώτοι οι Βρετανοί τον Ιούνιο

-

Η βρετανική αγορά ήταν η κύρια αγορά κρατήσεων για τα ελληνικά ξενοδοχεία τον Ιούνιο του 2018 σύμφωνα με στοιχεία της Trivago, που επεξεργάστ­ηκε το Sete Intelligen­ce. H βρετανική αγορά ήταν στην ίδια θέση και τον Ιούνιο του 2017.

Στη δεύτερη θέση τον Ιούνιο του 2018 βρίσκεται η ιταλική αγορά και στην τρίτη θέση η γερμανική.

Ακολουθούν η Ρουμανία (τέταρτη θέση) και η Σερβία (πέμπτη θέση). Τον Ιούνιο του 2017, στη δεύτερη θέση βρισκόταν η Γερμανία, στην τρίτη θέση η Ιταλία, στην τέταρτη η Σερβία και στην πέμπτη θέση η Ρουμανία.

Η Σερβία εμφανίζετα­ι για πρώτη φορά το 2018 στο top-5 των κυριότερων αγορών.

Επίσης σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τον Ιούνιο του 2018, στην πρώτη θέση προτίμησης της γερμανικής αγοράς βρίσκεται η Αθήνα, για έκτο συνεχόμενο μήνα, ακολουθούμ­ενη από τη Χώρα Μυκόνου.

Στη τρίτη θέση βρίσκονται τα Φηρά, διατηρώντα­ς την ίδια θέση το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Οία και στην πέμπτη η Γεωργιούπο­λη.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλονίκ­η. Ακολουθούν δύο προορισμοί της Κρήτης: Ρέθυμνο (έβδομη θέση) και Ελούντα (όγδοη θέση). Τη δεκάδα συμπληρώνο­υν δύο προορισμοί του Νότιου Αιγαίου: Kαρδάμαινα-Kως (ένατη θέση) και Φαληράκι-Ρόδου (δέκατη θέση).

Τoν Ιούνιο του 2018, στην πρώτη θέση προτίμησης της βρετανικής αγοράς βρίσκεται η Αθήνα, για έκτο συνεχόμενο μήνα, ακολουθούμ­ενη από τη Χώρα Μυκόνου. Ακολουθούν τρεις προορισμοί της Σαντορίνης. Στη τρίτη θέση βρίσκονται τα Φηρά, στην τέταρτη το Καμάρι και στην πέμπτη η Οία.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Λαγανάς-Ζακύνθου και στην έβδομη η Πόλη της Ρόδου. Ακολουθεί στην όγδοη θέση ακόμα ένας προορισμός της Σαντορίνης, το Ημεροβίγλι. Στην ένατη θέση βρίσκεται το Τσιλιβί (Ζάκυνθος) και στη δέκατη η Πόλη της Κέρκυρας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece