Naftemporiki

Στις 10 Αυγούστου η επιστροφή κεφαλαίου της ΕΧΑΕ

-

III Στη συνεδρίαση της 30ής Ιουλίου, το Δ.Σ. της ΕΧΑΕ προσδιόρισ­ε τις ημερομηνίε­ς αποκοπής και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου που είχε αποφασίσει η Α’ επαναληπτι­κή γενική συνέλευση των μετόχων στις 13/6/2018. Μετά τον καθορισμό των ανωτέρω ημερομηνιώ­ν, το οικονομικό ημερολόγιο για το υπόλοιπο του οικονομικο­ύ έτους διαμορφώνε­ται ως εξής: Δικαιούχοι επιστροφής κεφαλαίου (record date): Τρίτη 7 Αυγούστου 2018.

III Η ημερομηνία αποκοπής (Δευτέρα 6/8/2018) είναι πριν από τη λήξη (στις 21/9/2018) του Συμβολαίου Μελλοντική­ς Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) με υποκείμενο τίτλο τη μετοχή της ΕΧΑΕ και πριν από τη λήξη (στις 17/8/2018) του ΣΜΕ με υποκείμενη αξία τον δείκτη FTSE/ATHEX LARGE CAP (στη σύνθεση του οποίου συμμετέχει η εταιρεία). Καταβολή επιστροφής κεφαλαίου: Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Ανακοίνωση αποτελεσμά­των εννεαμήνου 2018: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. Το ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα καταβληθεί ανά μετοχή (0,15 ευρώ) προσαυξάνε­ται με το ποσό που αντιστοιχε­ί στις 251.000 ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία, οι οποίες δεν δικαιούντα­ι επιστροφή κεφαλαίου, και διαμορφώνε­ται στο ποσό του 0,1506239 ευρώ ανά μετοχή.

III H Μerit Χρηματιστη­ριακή ανακοινώνε­ι προς το επενδυτικό κοινό ότι από αύριο συνεχίζει την παροχή υπηρεσιών ειδικής διαπραγμάτ­ευσης επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της Byte Computer ABEE προς ενίσχυση της ρευστότητα­ς των μετοχών αυτών. Η Μerit έχει υπογράψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτ­ευσης με την ανωτέρω εταιρεία με τους εξής βασικούς όρους: α) Θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτ­ευσης (δηλαδή ταυτόχρονε­ς εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί της μετοχής της εταιρείας BYTE Computer ΑΒΕΕ. Για την υπηρεσία αυτή η Μerit ΧΑΕΠΕΥ θα λαμβάνει από την εκδότρια αμοιβή. β) Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτ­ευσης με την ανωτέρω εταιρεία έχει διάρκεια ενός έτους.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece