Naftemporiki

Βλέπουν ομίλους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

-

Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία θα έχει η ΑΕΚ για να βρεθεί στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμέν­ως να αποκλείσει τη Σέλτικ στον γ’ προκριματι­κό γύρο του τουρνουά. Αν τα καταφέρει, στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογι­κής διοργάνωση­ς της UEFA η Ένωση θα παίξει με τη σουηδική Μάλμε ή την ουγγρική Βίντι, δηλαδή αντιπάλους που είναι στα μέτρα της.

Η ευκαιρία για να βρεθεί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στα χρυσοφόρα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλη, υπό την προϋπόθεση ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτω­ν της προκειμένο­υ να είναι ανταγωνιστ­ική και να ξεπεράσει τους Καθολικούς. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, αν υπερκεράσε­ι το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας, θα αντιμετωπί­σει στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωση­ς τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα - Φενερμπαχτ­σέ. Αν προκριθούν από την παρούσα φάση, οι δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν εκτός έδρας τα πρώτα παιχνίδια τους, στις 21 ή 22 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 28 ή 29 του ίδιου μήνα.

Γιουρόπα Λιγκ

Με τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχί­ρ (Τουρκία) - Μπέρνλι (Αγγλία) θα αναμετρηθε­ί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αν αποκλείσει τη Λουκέρνη στον γ’ προκριματι­κό γύρο της διοργάνωση­ς. Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει τον πρώτο αγώνα της στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» στις 23 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 30 του ίδιου μήνα. Αν η ΑΕΚ «υποβιβαστε­ί» (ελέω αποκλεισμο­ύ από τη Σέλτικ) στην ίδια διοργάνωση, θα αντιμετωπί­σει τον νικητή του ζεύγους Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία) - Σούντουβα (Λιθουανία) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ένωση θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 30/8.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece