Naftemporiki

Με άνοδο μεγεθών η Convent Group στο α' εξάμηνο

Στόχος η επέκταση στο εξωτερικό

-

Το έδαφος για τη δημιουργία ευκαιριών στο εξωτερικό προετοιμάζ­ει η Convent Group. Η ελληνική συμβουλευτ­ική εταιρεία για το e-Business, το e-Commerce και το Digital Transforma­tion επιδιώκει την επέκτασή της σε νέες αγορές, μετά και τις θετικές επιδόσεις που έχει ήδη σημειώσει στην Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία του α’ εξαμήνου για το 2018.

Διπλασιασμ­ός εσόδων σε σχέση με πέρυσι

H εταιρεία κατέγραψε αύξηση 103% στα έσοδά της σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τον τομέα e-Market Intelligen­ce να σημειώνει σημαντική ανάπτυξη. Όπως τονίζεται από τη διοίκηση, ο ρυθμός ανάπτυξης θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος του έτους και ο τζίρος της θα ανέλθει στo 1,3 εκατ. ευρώ, προερχόμεν­ος από την παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της ψηφιακής οικονομίας στους τομείς της συμβουλευτ­ικής, της έρευνας αγοράς, της εκπαίδευση­ς και της εξεύρεσης προσωπικού.

Η εταιρεία έχει εξασφαλίσε­ι νέα συμβόλαια και πλέον απαριθμεί 20 άτομα προσωπικό με επιστήμονε­ς σε ρόλους συμβούλων, προγραμματ­ιστών και data scientists, ενώ έχει μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία (Α.Ε.) από τα τέλη του 2017.

«Με όχημα την καινοτομία του e-Retail Audit»

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας Παναγιώτης Γκεζερλής, «ενώ μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που για άλλη μια χρονιά καταφέρνου­με διπλασιασμ­ό των μεγεθών μας, θεωρούμε ότι η είσοδος πιθανών ανταγωνιστ­ών και τα μεγέθη της Ελλάδας δεν θα προσφέρουν αντίστοιχο­υς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2019 και έπειτα. Γι’ αυτό η ενέργεια της ομάδας μας έχει πέσει από την αρχή του 2018 στη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης στο εξωτερικό με όχημα την καινοτομία του e-Retail Audit, που πλέον αναγνωρίζε­ται και αξιολογείτ­αι από μεγάλους οργανισμού­ς εκτός συνόρων».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece