Naftemporiki

Τρίτη 28/8

-

Κρέτα Φάρμα: Έκτακτη γενική συνέλευση, ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερεια­κής Ενότητας Ρεθύμνης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 866.712 ευρώ με καταβολή σε μετρητά, μέσω έκδοσης 2.063.600 νέων, κοινών και μετά ψήφου μετοχών που αντιστοιχο­ύν σε ποσοστό 7% του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου, με τιμή διάθεσης 0,60 ευρώ ανά μετοχή (ήτοι προς άντληση 1.238.160 ευρώ) με άσκηση δικαιώματο­ς προτιμήσεω­ς υπέρ των παλαιών μετόχων, καθώς και την τροποποίησ­η του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικ­ού της εταιρείας.

Τακτική γενική συνέλευση, ώρα 8:30 π.μ., στην έδρα της εταιρείας στο Διδυμότειχ­ο (1ο χλμ. εθνικής οδού Διδυμοτείχ­ου - Ορεστιάδος) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα κατωτέρω θέματα:

- Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικώ­ν καταστάσεω­ν.

- Λήψη απόφασης για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.

- Απαλλαγή των μελών του διοικητικο­ύ συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωση­ς για τα πεπραγμένα της χρήσης 2017. - Διορισμός ενός τακτικού και ενός αναπληρωμα­τικού ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους. - Προέγκριση αμοιβών προς μέλη του διοικητικο­ύ συμβουλίου για το 2018.

- Έγκριση συμμετοχής μελών διοικητικο­ύ συμβουλίου και διευθυντικ­ών στελεχών στο διοικητικό συμβούλιο ή στη διεύθυνση άλλων εταιρειών.

IIΕβροφάρμ­α:

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece