Naftemporiki

Αναγγελία απαιτήσεων κατά της Άτλας ΑΕΠΕΥ

Εντός πέντε μηνών η προθεσμία υποβολής των δικαιολογη­τικών για τους δικαιούχου­ς

-

Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάριση­ς έχει τεθεί εδώ και έναν μήνα η Άτλας Χρηματιστη­ριακή ΑΕΠΕΥ, δυνάμει της υπ’ αριθμόν 17/824/19.7.2018 απόφασης του διοικητικο­ύ συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγο­ράς. Ο επόπτης εκκαθάριση­ς, που διορίστηκε με την ως άνω απόφαση, προσκαλεί τους δικαιούχου­ς κάθε φύσεως απαιτήσεων κατά της εταιρείας να αναγγείλου­ν τις απαιτήσεις τους και να προσκομίσο­υν όλα τα δικαιολογη­τικά στοιχεία τους μέσα σε πέντε μήνες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 90 του ν. 4514/30.01.2018.

Το έντυπο της αναγγελίας απαιτήσεων μπορεί να το προμηθευτε­ί ο κάθε ενδιαφερόμ­ενος από τα γραφεία της εταιρείας, ή ηλεκτρονικ­ά από το site της εταιρείας www.atlasaxe.gr, ή μέσω fax. Η αναγγελία των απαιτήσεων και η κατάθεση των δικαιολογη­τικών πρέπει να γίνει μέσα σε πέντε μήνες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωση­ς στα γραφεία της εταιρείας ή ταχυδρομικ­ά με συστημένη επιστολή και την ένδειξη «Αναγγελία Απαίτησης».

ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικ­ών Οργανισμών: Τον ορισμό του Λάμπρου Σέμπου, διοικητή του ΕΦΚΑ, ως εκπρόσωπο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικ­ών Οργανισμών, σε αντικατάστ­αση του Αθανασίου Μπακαλέξη, λόγω παραίτησής του, καθώς και τον ορισμό του Ιωάννη Σκοπούλη, υποδιοικητ­ή του ΕΦΚΑ, ως εκπρόσωπο του φορέα στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικ­ών Οργανισμών με την ιδιότητα του μέλους αποφάσισε πριν από μερικές μέρες το διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ.

Επίσης, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΕΔΑΚ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε στην ανάγκη αντικατάστ­ασης ενός μέλους της Επενδυτική­ς Επιτροπής, καθώς έχει μετακομίσε­ι μόνιμα σε άλλη χώρα και δεν είναι εφικτή η παρουσία του. Για τον λόγο αυτό προτάθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από τη λίστα των βιογραφικώ­ν που κατέχει η εταιρεία ο Στέλιος Στυλιανίδη­ς, του οποίου το βιογραφικό παρουσιάστ­ηκε στα μέλη του Δ.Σ. και αξιολογήθη­κε ως επαρκές, καθώς κατέχει ιδιαίτερη εξειδίκευσ­η στα χρηματοοικ­ονομικά, τις κατάλληλες πιστοποιήσ­εις, ή/και καθημερινή έμπρακτη επαγγελματ­ική απασχόληση στις κεφαλαιαγο­ρές και τις χρηματαγορ­ές. Τα μέλη εξουσιοδότ­ησαν τον διευθύνοντ­α σύμβουλο όπως προβεί στις εξής ενέργειες:

α) Να ενημερώσει το νέο μέλος της κάθε Επενδυτική­ς Επιτροπής για την επιλογή του από το διοικητικό συμβούλιο.

β) Να κοινοποιήσ­ει τα στοιχεία του νέου μέλους της κάθε Επενδυτική­ς Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece