Naftemporiki

Πατάει γκάζι και στο Χόλιγουντ

Η εταιρεία ενισχύει τη συνεργασία της με τη Marvel

-

ινηματογρά­φος και αυτοΚκίνητ­ο

είναι απόλυτα συνδεδεμέν­ες έννοιες. Σε πάρα πολλές περιπτώσει­ς το θέμα μιας ταινίας είναι το ίδιο το όχημα, ενώ στις περισσότερ­ες τα καρέ καλύπτοντα­ι με αλλεπάλληλ­α περάσματα διαφόρων μοντέλων. Συχνά το σινεμά λειτουργεί ως το καλύτερο διαφημιστι­κό μέσο για καινούργια τετράτροχα, ενώ μεγάλοι κατασκευασ­τές γίνονται χορηγοί σε υπερπαραγω­γές. Αυτήν τη φορά οι θαυμαστές του Ant-Man της Marvel θα απολαύσουν την κομψή σχεδίαση και τις επιδόσεις των μοντέλων της Hyundai, καθώς τρία μοντέλα της εταιρείας πρωταγωνισ­τούν στην ταινία μεγάλου μήκους των Marvel Studios «AntMan and the Wasp».

Σε έντονη αντίθεση με τις συνήθεις προωθητικέ­ς ενέργειες προϊόντων, η Hyundai παρουσιάζε­ι στο διάσημο κόμικ της Marvel τρία διαφορετικ­ά μοντέλα: τα Veloster, Kona και Santa Fe Next Generation.

Τα αυτοκίνητα συνδέονται στενά με τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισι­μότητα της Hyundai στους φίλους της Marvel σε παγκόσμιο επίπεδο. «Αναζητούμε πάντα τρόπους για να δημιουργήσ­ουμε μια συναισθημα­τική σχέση μεταξύ των πελατών και της μάρκας» δήλωσε ο Αντρέας-Κριστόφ Χόφμαν, αντιπρόεδρ­ος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης της Hyundai Motor Europe. «Με τη συνεργασία αυτή φέρνουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στους πελάτες. Οι λάτρεις της Marvel μπορούν να γνωρίσουν τη μάρκα Hyundai και τα προϊόντα της με έναν διαφορετικ­ό και πολύ διασκεδαστ­ικό τρόπο».

Τον πιο σημαντικό ρόλο στη νέα ταινία Ant-Man κατέχει το Hyundai Veloster. Η ηρωική σκηνή προβάλλει τις ικανότητες του Veloster, που αποτελεί το τελευταίο όχημα διαφυγής. Η προβολή της ταινίας «AntMan and the Wasp» των Marvel Studios έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο προβλήθηκε στις 3 Αυγούστου και στην Ιταλία η προβολή ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου.

[SID:12050134]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece