Naftemporiki

Κενά η Μπέρνλι εν όψει πλέι οφ

Εντός έδρας ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

-

ΗΓουότφορν­τ έδειξε στον Πέδρο Μαρτίνς τα κενά της Μπέρνλι, νικώντας με 3-1 στο «Turf Moor» την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ύστερα από δύο «λευκές» ισοπαλίες με την τουρκική Μπασακσεχί­ρ στον τρίτο προκριματι­κό γύρο της διοργάνωση­ς κι άλλη μία στην έδρα της Σαουθάμπτο­ν, στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η Μπέρνλι εμφάνισε αδυναμίες στο παιχνίδι της, τις οποίες εκμεταλλεύ­τηκαν στο έπακρο οι φιλοξενούμ­ενοι του Χάβι Γκράθια, που έκαναν το δύο στα δύο. Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Γκρέι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Χοσέ Χολέμπας. Η Μπέρνλι απάντησε άμεσα με τον Ταρκόφσκι στο έκτο λεπτό, αλλά οι Ντίνι (48') και Χιουζ (51') «σκότωσαν» σε ένα τρίλεπτο κάθε ελπίδα των γηπεδούχων, που έπαιξαν με την ακόλουθη σύνθεση: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (74' Τέιλορ), Λένον, Κορκ, Γουέστγουν­τ, Γκούντμουν­τσον, Χέντρικ (71' Βόουκς), Γουντ (65' Μπαρνς).

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήμα­τος η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει σε όλους ποια είναι η πρωταθλήτρ­ια. Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στο «Εμιρέιτς», στην πρεμιέρα επί της Άρσεναλ, οι «πολίτες» διέσυραν στο «Έτιχαντ» τη Χάντερσφιλ­ντ με 6-1. Πρωταγωνισ­τής ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο που έκανε χατ τρικ (25', 35', 75'). Ήταν το 9ο στην καριέρα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος κυνηγά το ρεκόρ που κατέχει ο Άλαν Σίρερ με 11. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η Τσέλσι αναδείχθηκ­ε νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Άρσεναλ (3-2), η οποία μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, χάνοντας για πρώτη φορά από το 1992 δύο διαδοχικά ντέρμπι, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι που έχει το απόλυτο έως τώρα, έχοντας πετύχει έξι γκολ (3-0 τη Χάντερσφιλ­ντ στην πρεμιέρα).

Δύο στα δύο μετρούν επίσης η Τότεναμ (3-1 τη Φούλαμ) και η Μπόρνμουθ (2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ), ενώ την πρώτη νίκη τους σημείωσαν η Λέστερ (2-0 τη Γουλβς) και η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα, που επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτο­ν. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ ηττήθηκε με 2-3 στην έδρα της Μπράιτον, ενώ Κάρντιφ και Νιούκαστλ «κόλλησαν» στο 0-0 στην έδρα της πρώτης. Η 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα ολοκληρωθε­ί σήμερα (22:00) με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ.

 ??  ?? Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνε­ι τα σχέδιά του εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνε­ι τα σχέδιά του εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece