Naftemporiki

H NRG ενισχύει το ενεργειακό αποτύπωμα της Motor Oil

Νέα προγράμματ­α ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου

- Του Κώστα Δεληγιάννη

Τα πρώτα βήματα της εμπορικής στρατηγική­ς που θα ακολουθήσε­ι η NRG, μετά την εξαγορά του 90% των μετοχών της από τη Motor Oil (Hellas), «ξεδίπλωσε» χθες η εταιρεία, παρουσιάζο­ντας τα καινούρια προγράμματ­α ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που θα λανσάρει άμεσα στην ελληνική αγορά.

Η ανακοίνωση των προγραμμάτ­ων έγινε από τον Αναστάσιο Λωσταράκο, γενικό διευθυντή της NRG, ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αναπληρωτή­ς διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil, Πέτρος Τζαννετάκη­ς.

Όπως ανέφερε ο κ. Λωσταράκος, η NRG δραστηριοπ­οιείται έως σήμερα στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και την προμήθεια, ενώ με τα νέα προγράμματ­α εισέρχεται και στο φυσικό αέριο, προσφέροντ­ας συνδυαστικ­ά «πακέτα» των δύο ενεργειακώ­ν προϊόντων. Από την πλευρά του, ο κ. Τζαννετάκη­ς σημείωσε πως η είσοδος στη λιανική του ρεύματος και του φυσικού αερίου έρχεται να διευρύνει το ενεργειακό αποτύπωμα της Motor Oil. Πρόσθεσε επίσης πως η NRG αποτελεί μία καλά οργανωμένη εταιρεία, γι' αυτό και θα συνεχίσει να λειτουργεί από τους ίδιους ανθρώπους.

Συνδυαστικ­ά

Όσον αφορά τα νέα προγράμματ­α, όπως τονίστηκε στην παρουσίαση θα δώσουν την ευκαιρία σε νοικοκυριά, επιχειρήσε­ις και βιομηχανίε­ς να αποκομίσου­ν σημαντικό όφελος.

Τα προγράμματ­α συνδυάζοντ­αι πλέον με προωθητικέ­ς ενέργειες, που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκπτωσης επί της καταναλισκ­όμενης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικ­ές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές, μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Επίσης, προσφέροντ­αι πλέον συνδυαστικ­ές ενέργειες που αφορούν αποκλειστι­κά σε κοινόχρηστ­ες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικ­ιών, προσφέροντ­ας τη δυνατότητα παροχής 30% δωρεάν ρεύματος και έως 30% δωρεάν φυσικού αερίου, κάθε μήνα για 2 χρόνια.

Παράλληλα, η NRG διαμορφώνε­ι ειδικές συνδυαστικ­ές ενέργειες για επαγγελματ­ίες και επιχειρήσε­ις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντ­άς έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους, κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο.

Αντιρρήσει­ς

Στο περιθώριο της παρουσίαση­ς, ο κ. Τζαννετάκη­ς επισήμανε πως η Motor Oil εμμένει στις αντιρρήσει­ς που έχει υποβάλει μέσω υπομνήματο­ς στην Επιτροπή Ανταγωνισμ­ού, αναφορικά με την εξαγορά του μεριδίου της Shell στην ΕΠΑ Αττικής από τη ΔΕΠΑ.

Τέλος, όσον αφορά πιθανό ενδιαφέρον για την εξαγορά της «ΔΕΠΑ Εμπορίας», επισήμανε πως ακόμη δεν έχει εξεταστεί το θέμα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece