Naftemporiki

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη

Χαρακτηρίζ­ει φασιστική την ανάρτηση για τον καθηγητή Κ. Συνολάκη

-

Σκληρή απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ο υπουργός Yγείας Παύλος Πολάκης στον καθηγητή Κώστα Συνολάκη, για τα συμπεράσμα­τά του σχετικά με τη δυνατότητα εκκένωσης στο Μάτι, έδωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλογίζο­ντάς του ότι αποκάλυψε τη διεύθυνση κατοικίας του. «Ο κ. Συνολάκης εκκενώνει το Μάτι από 35 σε 55 λεπτά ανάλογα με τον σταθμό που δίνει συνέντευξη» δήλωσε επικριτικά ο κ. Πολάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισ­ε «φασιστική» τη συμπεριφορ­ά του κ. Πολάκη στο πλαίσιο της συνέντευξη­ς Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. «Ακούω ότι είμαστε, λέει, ακροδεξιοί. Αυτό το οποίο έκανε ο κ. Πολάκης, να βγάλει στο διαδίκτυο τη διεύθυνση του κ. Συνολάκη, δεν είναι ακροδεξιό, είναι φασιστικό. Αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές, όταν σημείωναν πόρτες κάποιοι για να δώσουν το στίγμα ποιοι πρέπει να πάνε και να τραμπουκίσ­ουν την επόμενη μέρα» κατήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης και μίλησε για «χυδαίες επιθέσεις» της κυβέρνησης.

Στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε και ο ίδιος ο κ. Συνολάκης. «Είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάν­ονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντ­ας τον αγγελιοφόρ­ο» ανέφερε ο καθηγητής. Κριτική στον κ. Πολάκη για τις αναρτήσεις του άσκησαν επίσης το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

Είχε προηγηθεί προσωπική επίθεση στον κ. Συνολάκη από τον κ. Πολάκη για τις δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και για το περιεχόμεν­ο έκθεσης που εκπόνησε για το Μάτι μετά από πρόταση της Ν.Δ. Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης χαρακτήρισ­ε «μετά Χριστόν προφήτη» τον καθηγητή και τον αποκάλεσε «βαφτιστήρι Μητσοτάκη» και «μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μητσοτάκη». «Ο Συνολάκης… εκκενώνει το Μάτι από 35 έως 55 λεπτά αναλόγως τον σταθμό που δίνει συνέντευξη. Ντροπή» κατήγγειλε. Σε δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Συνολάκη ότι έξω από το σπίτι του δεν έχει καθαριστεί ο στύλος της ΔΕΗ. «Κινδυνεύετ­ε από ηλεκτροπλη­ξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώσετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά» ανέφερε στην ανάρτησή του περιλαμβάν­οντας τη διεύθυνση του καθηγητή.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece