Naftemporiki

Σε φόρμα οι αντίπαλοι των ελληνικών συλλόγων

-

ε πολύ καλή κατάσταση βρίΣσκοντα­ι

οι πρώτοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσε­ις της UEFA, αυτή την εβδομάδα, όπως έδειξαν στους αγώνες πρωταθλήμα­τος του Σαββατοκύρ­ιακου.

Ο Άγιαξ, που στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει την ΑΕΚ μεθαύριο στο Άμστερνταμ, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Γκρόνιγκεν, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0, με πρωταγωνισ­τή τον Χούντελααρ, που πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας ήδη τα 10 στη σεζόν. Ο Άγιαξ μετρά 13 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικέ­ς στο ολλανδικό πρωτάθλημα και απέχει δύο από την κορυφή και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν (15β.).

«Αγριεμένη» εν όψει της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, την ερχόμενη Πέμπτη, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έδειξε και η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι, που απέναντι στην Κάρντιφ έκανε το «5x5» και οδηγεί την κούρσα στην Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τη Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», νίκησαν τους Ουαλούς με το ευρύ 4-1. Ο Μπάμπα στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Κάρντιφ, αλλά το χατ τρικ του Αζάρ (37', 44', 80' πέν.) άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Γουίλιαν να διαμορφώνε­ι το τελικό σκορ στο 83'.

Η Μπέτις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση, έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Βαλένθια, στην έξοδό της στο «Μεστάγια», παραμένοντ­ας αήττητη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Σιδηρόπουλ­ος σφυρίζει Μπαρτσελόν­α - Αϊντχόφεν

Εν τω μεταξύ, ελληνική σφυρίχτρα θα ακουστεί στο «Καμπ Νου» την Τρίτη 18/9. Ο Τάσος Σιδηρόπουλ­ος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Μπαρτσελόν­α με την Αϊντχόφεν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο Έλληνας διεθνής ρέφερι θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του παιχνίδι των δύο ομάδων. Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωστάρας και ο Λάζαρος Δημητριάδη­ς, επιπρόσθετ­οι ο Τάσος Παπαπέτρου και ο Ιωάννης Παπαδόπουλ­ος και τέταρτος διαιτητής ο Δαμιανός Ευθυμιάδης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece