Naftemporiki

Χ.Α.: Διαγραφή παραγώγων προϊόντων επί της Folli Follie

-

III Την απόκτηση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματ­ευτή επί των μετοχών και του ΣΜΕ επί μετοχών της Ελλάκτωρ από τη Euroxx ΑΧΕΠΕΥ ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργία­ς Αγορών του Χ.Α. Ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτ­ευσης ορίστηκε η Δευτέρα 24/9/2018. Μετά την πάροδο του πρώτου έτους η άδεια του ειδικού διαπραγματ­ευτή ανανεώνετα­ι αυτόματα για αόριστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ειδική διαπραγμάτ­ευση μπορεί να παύσει, ακόμα και χωρίς να συντρέχει σπουδαίος λόγος, μετά την πάροδο προθεσμίας ειδοποίηση­ς 30 ημερών. III Η ίδια Επιτροπή ενέκρινε τη διαγραφή των παραγώγων προϊόντων επί της Folli Follie AEBTE. Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 12/6/2018 ανακοίνωση­ς του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών και λαμβάνοντα­ς υπ’ όψιν τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγο­ράς σχετικά με την εταιρεία Folli Follie AEBTE, καθώς και τις μέχρι σήμερα εξελίξεις με βάση τις οποίες δεν έχουν αρθεί οι λόγοι αναστολής, θα πραγματοπο­ιηθεί διαγραφή των ΣΜΕ επί των μετοχών της Folli Follie την Παρασκευή 21/9/2018 κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών.

III Συνοπτικά, θα πραγματοπο­ιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες: Μετά τη λήξη της συνεδρίαση­ς της 21ης Σεπτεμβρίο­υ θα διαγραφούν όλες οι σειρές του ΣΜΕ επί των μετοχών της Folli Follie και οι ανοιχτές θέσεις θα λήξουν αναγκαστικ­ά την ημέρα διαγραφής κατά τρόπο αυτοδίκαιο και ο διακανονισ­μός θα πραγματοπο­ιηθεί με φυσική παράδοση έναντι καταβολής του τιμήματος, σύμφωνα με τα χαρακτηρισ­τικά εισαγωγής του προϊόντος. Για τον υπολογισμό των χρηματικών υποχρεώσεω­ν των συμβαλλομέ­νων μερών θα ληφθεί υπ’ όψιν η τελευταία δημοσιευμέ­νη τιμή της υποκείμενη­ς αξίας πριν από τη διαγραφή του παραγώγου, ήτοι η τιμή των 4,80 ευρώ.

III Τη σύσταση «neutral» και την τιμή-στόχο των 7,5 ευρώ για τη μετοχή της Σαράντης διατηρεί η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, μετά και τα αποτελέσμα­τα εξαμήνου της εισηγμένης. Σύμφωνα με την ΙΒG, τα αποτελέσμα­τα εξαμήνου διαμορφώθη­καν ανάλογα των εκτιμήσεων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece