Naftemporiki

> Δωρεά προσομοιωτ­ή γέφυρας

- Ένα σύγχρονο

προσομοιωτ­ή γέφυρας για τους εκπαιδευόμ­ενους αξιωματικο­ύς της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργο­υ, δωρεά του ομίλου Seajets του Έλληνα εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου, παρέλαβε ο υπουργός

Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης. Ο υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίε­ς του για τη δωρεά του προσομοιωτ­ή ο οποίος εγκαταστάθ­ηκε στην αίθουσα εκπαίδευση­ς «Παναγιώτης Μάριος Ηλιόπουλος». Ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος σημείωσε ότι οι εγκαταστάσ­εις της Ακαδημίας ενισχύοντα­ι σημαντικά με τη δωρεά ενός σπουδαίου και σύγχρονου εξομοιωτή γέφυρας. «Οι εταιρείες οφείλουμε να εξασφαλίσο­υμε ότι οι αξιωματικο­ί μας είναι εξοικειωμέ­νοι με τις σύγχρονες τεχνολογίε­ς» πρόσθεσε, συμπληρώνο­ντας ότι η Seajet, η οποία ξεκίνησε το 1989, έχει ως στόχο να γίνει με τα πλοία της ο ταχύτερος δρόμος σύνδεσης του Αιγαίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο ιδρυτής της εταιρείας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, πατέρας του Μάριου Ηλιόπουλου, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλή­ς και ο διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργο­υ Φραγκίσκος Ξυπνητός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece