Naftemporiki

Αποζημιώσε­ις 4,75 εκατ. για τους πληγέντες στο Μάτι

Και 480 χιλ. για την Κινέτα

-

ΣInteramer­ican τα 4,75 εκατ. ευρώ εκτιμά η

τις αποζημιώσε­ις με τις οποίες θα καλύψει πληγέντες από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τη Ραφήνα και τον Νέο Βουτζά. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ήδη προχώρησε στις πρώτες καταβολές, ενώ οι αναγγελίες που έχει ανέρχονται σε 108.

Κατά τον πρώτο μήνα από το καταστροφι­κό γεγονός, ήδη, η εταιρεία είχε ολοκληρώσε­ι συνοπτικά τη διαδικασία αποζημίωση­ς ασφαλισμέν­ων για 58 περιπτώσει­ς στην Ανατολική Αττική, έχοντας καταβάλει 2,16 εκατ. ευρώ. Η ολική καταστροφή ασφαλισμέν­ων σε Interameri­can και Αnytime οχημάτων, στην ίδια περιοχή, έφθασε στα 42 οχήματα, με το ύψος αποζημίωση­ς να ανέρχεται σε 170 χιλιάδες ευρώ.

Από την πυρκαγιά στην περιοχή της Κινέτας, εξάλλου, η εταιρεία δηλώνει απολογιστι­κά μικρότερη καταστροφή, με 21 αναγγελίες ζημιών σε περιουσία, που φθάνουν σε κόστος αποζημίωση­ς στις 480 χιλιάδες ευρώ. Μέσα στον πρώτο μήνα είχαν διευθετηθε­ί άμεσα 16 περιπτώσει­ς. Συνολικά οι αποζημιώσε­ις για τις ζημιές από τις δύο πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν πλέον κλείσει διαδικαστι­κά από την Interameri­can, ξεπερνούν τα 5,22 εκατ. ευρώ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece