Naftemporiki

«Αφεντικό» στη Μίλαν ο Ιβάν Γκαζίδης

-

Στων το δυναμικό της Μίλαν, εκ

αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ανήκει ο Ιβάν Γκαζίδης. Ένα ακόμη σημαντικό «κλειδί» στη λειτουργία της Άρσεναλ αποχαιρέτη­σε τους «κανονιέρηδ­ες» για τα... μάτια των «ροσονέρι». Η αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ το περασμένο καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων επέφερε αλυσιδωτές εξελίξεις, όχι μόνο στο επίπεδο των μεταγραφών αλλά και σε διοικητικό. Έτσι, λοιπόν, ο ελληνικής καταγωγής Γκαζίδης ανήκει ουσιαστικά από χθες στο δυναμικό της ομάδας του Μιλάνου.

Ο απερχόμενο­ς εκτελεστικ­ός διευθυντής της Άρσεναλ αποτελούσε διακαή πόθο των Ιταλών εδώ κι αρκετό καιρό. Στο εξής θα είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο σε όλα, πλην των αποδυτηρίω­ν, όπου βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο. Θα συνεχίσει να εργάζεται στην Άρσεναλ (έστω και τυπικά) έως την 31η Οκτωβρίου και θα πιάσει δουλειά στο Μιλάνο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στο λονδρέζικο κλαμπ, αυτή θα είναι διπλή, με τους Ραούλ Σανλέχι και Βινάι Βενκατέσαμ να πιάνουν πόστο. Ο πρώτος σε ρόλο επικεφαλής του ποδοσφαιρι­κού τμήματος και ο δεύτερος ως γενικός διευθυντής.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece