Naftemporiki

Ο νόμος του φαβορί ίσχυσε στην Τούμπα

Ανώτερη η Τσέλσι, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ

-

Επιβεβαιών­οντας απολύτως τον τίτλο του φαβορί, η Τσέλσι νίκησε χθες με 10 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι έκανε ποδαρικό με το δεξί στον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Απέναντί της είχε έναν ΠΑΟΚ που προσπάθησε για το καλύτερο, ο κόσμος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στήριξε τους παίκτες του Λουτσέσκου, αλλά ήταν τέτοια η διαφορά δυναμικότη­τας των δύο ομάδων που δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικ­είς να πάρουν κάτι καλύτερο. Το επόμενο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (4/10) αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τους «ασπρόμαυρο­υς», που θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στη Λευκορωσία αν θέλουν να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Από τα πρώτα λεπτά οι Λονδρέζοι βρήκαν αρκετούς χώρους, κυρίως από την αριστερή τους πτέρυγα, έβγαλαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο κι από τη στιγμή που προηγήθηκα­ν με το γκολ του Γουίλιαν, μόλις στο έβδομο λεπτό, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς. Από κει και ύστερα κυριάρχησα­ν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Μοράτα, για να «καθαρίσουν» το ματς από πολύ νωρίς. Δεν το έκαναν, το 1-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να μην απειλεί ούτε μία φορά την εστία του Κέπα.

Το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Λονδρέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά του β’ μέρους, ωστόσο δεν σκόραραν. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μετά το 75’ να βγει μπροστά, βρήκε δύο καλές στιγμές με τους Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, αλλά δεν κατάφερε τελικά να παραβιάσει την εστία του Κέπα.

Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Βίντι.

 ??  ?? «Μονομαχία» του Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ (δεξιά) με τον σκόρερ της Τσέλσι στον χθεσινό αγώνα της Τούμπας, τον Γουίλιαν.
«Μονομαχία» του Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ (δεξιά) με τον σκόρερ της Τσέλσι στον χθεσινό αγώνα της Τούμπας, τον Γουίλιαν.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece