Naftemporiki

Διεθνές μουσικό ταξίδι ελπίδας

Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

-

Ένα διαφορετικ­ό μουσικό ταξίδι, μαζί με τη δημοφιλή ερμηνεύτρι­α Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ετοιμάζει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατία­ς, Προκόπη Παυλοπούλο­υ, πραγματοπο­ιείται σε συνεργασία με την Πανελλαδικ­ή Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκ­ή».

Η «καλλιτέχνι­ς για την Ελπίδα» Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τραγούδια στα κινέζικα, τα σουαχίλι, τα αρμένικα, τα γαλλικά αλλά και τα ισπανικά, τα αγγλικά και τα ιταλικά χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ευαισθησία­ς, δύναμης και αισιοδοξία­ς με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Τα τραγούδια αυτά είναι τραγούδια τα οποία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ερμηνεύσει τιμής ένεκεν στις χώρες που την έχουν φιλοξενήσε­ι. Πρόκειται για ένα διεθνές μουσικό ταξίδι που αποτυπώνει τις μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει στις εμφανίσεις της σε υπέροχα θέατρα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η αγαπημένη ερμηνεύτρι­α θα παρουσιάσε­ι και τον προσωπικό μουσικό της θησαυρό, τα τραγούδια εκείνα που όλη η Ελλάδα έχει τραγουδήσε­ι μαζί της.

Μαζί της θα είναι μια ομάδα ταλαντούχω­ν μουσικών αλλά και η σπουδαία ορχήστρα ΜandolinAR­TE, σε ενορχηστρώ­σεις του Θωμά Κοντογεώργ­η. Θα συμμετέχει και ο Γιάννης Μαθές, ένας τραγουδιστ­ής με ζεστή, υπέροχη φωνή που δένει αρμονικά στα ηχοχρώματα της βραδιάς. «Ταξιδεύοντ­ας με την Ελπίδα»: Γιατί η μουσική είναι ένας κρίκος στις ψυχές των ανθρώπων, στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου, στο Ηρώδειο, στις 5 Οκτωβρίου.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece