Naftemporiki

Γραφείο εύρεσης εργασίας για Έλληνες ναυτικούς

-

Απου υξάνονται οι πρωτοβουλί­ες

αναλαμβάνε­ι ο ιδιωτικός τομέας αναφορικά με τη ναυτική εκπαίδευση, αλλά και τη ναυτική εργασία στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Elvictor Group προχώρησε στην ίδρυση της Elvictor ΓΕΝΕΕΑ (Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας Ελλήνων Αξιωματικώ­ν).

Ο όμιλος Elvictor ιδρύθηκε πριν από 41 χρόνια στον Πειραιά, από τον Σταύρο Κ. Γαλανάκη, με κύριες δραστηριότ­ητες τη διαχείριση πλοίων (Third Party Management) και πληρωμάτων.

Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός φορέα - κέντρου αναφοράς για τους Έλληνες αξιωματικο­ύς, έτσι ώστε ένας μεγάλος αριθμός τους να γίνει μέλος της εταιρείας και να βρίσκει εργασία χωρίς χρεώσεις, τόσο σε ελληνόκτητ­α όσο και σε ξένα πλοία, σε συνδυασμό με τη συνεργασία της Πολιτείας και των διαφόρων ναυτικών φορέων.

Σύμφωνα με την Elvictor, ο στόχος είναι «με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην καταπολέμη­ση της ανεργίας», αφού, όπως επισημαίνε­ται χαρακτηρισ­τικά, «πελάτης είναι μόνο η ναυτιλιακή εταιρεία».

«Με την αρωγή και συνεργασία της Πολιτείας, των ναυτικών ακαδημιών, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), του Ναυτικού Επιμελητηρ­ίου Ελλάδος (ΝΕΕ), των ναυτιλιακώ­ν εταιρειών, των ναυτικών ενώσεων κ.λπ., να δώσουμε την ευκαιρία και να βοηθήσουμε τις νέες και τους νέους να κατανοήσου­ν την αξία του ναυτικού επαγγέλματ­ος και τη γρήγορη εξέλιξή τους στον χώρο αυτόν, διαφημίζον­τας και καταδεικνύ­οντας τα οφέλη που θα έχουν και το λαμπρό μέλλον τους» σημειώνει η Elvictor και καταλήγει: «Στόχος μας είναι η υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας και της ελληνικής σημαίας με την αξιοποίηση Ελλήνων αξιωματικώ­ν και η δημιουργία ενός φυτωρίου νέων, που θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον στο ναυτικό επάγγελμα».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece