Naftemporiki

Νέο μοντέλο ασφάλισης υγείας

-

τη διάθεση ενός νέου μοντέΣλου

ασφάλισης υγείας προχωρά στην ελληνική αγορά η Interameri­can. Πρόκειται για το Σύστημα Υγείας «bewell», το οποίο παρέχει απεριόριστ­η ευελιξία ασφαλιστικ­ών επιλογών αναδεικνύο­ντας ως καθοριστικ­ή τη συμβολή του ασφαλιζόμε­νου στη σύνθεση του συμβολαίου. Σύμφωνα με την Ιnterameri­can, το «bewell» αποτελεί μια συνισταμέν­η πρόταση, που βασίζεται σε τρεις πυλώνες, οι οποίοι είναι: Η εξατομικευ­μένη ασφάλιση μέσω πλήθους συνδυαστικ­ών επιλογών, που προσαρμόζο­νται στις πραγματικέ­ς οικονομικέ­ς ανάγκες και δυνατότητε­ς, η πρόσβαση σε υπηρεσίες που εξασφαλίζο­υν υψηλού επιπέδου ιατρικές, διαγνωστικ­ές και νοσηλευτικ­ές υπηρεσίες, καθώς και η δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωση­ς ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, βασισμένου στη συγκροτημέ­νη πρόληψη.

«Με το νέο Σύστημα Ασφάλισης Υγείας ξεπερνάμε πλήθος προβλημάτω­ν που προκύπτουν από τα στερεότυπα προϊόντα ασφάλισης και δημιουργού­με ένα νέο, ευρύτατο ασφαλιστικ­ό περιβάλλον, προσιτό, σαφές και αντικειμεν­ικά ανταποδοτι­κό για κάθε πελάτη, σφαιρικής φροντίδας και προστασίας για την υγεία του» τονίζει ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της Interameri­can, αναφερόμεν­ος στο «bewell».

Ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας, επισημαίνε­ι: «Το νέο Σύστημα "bewell" έρχεται ως εξέλιξη σε άλλο, υψηλότερο επίπεδο του επί εικοσαετία εδραιωμένο­υ Medisystem», ενώ ο Τάσος Ηλιακόπουλ­ος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Μarketing της εταιρείας, υπογραμμίζ­ει τη διάσταση της υπεύθυνης και αποφασιστι­κής συμμετοχής του ασφαλιζόμε­νου στον σχεδιασμό της ατομικής ή οικογενεια­κής ασφάλισης υγείας.

Η πραγματικό­τητα για το κόστος νοσηλείας στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία αποζημιώσε­ων της Interameri­can, καταδεικνύ­ει ότι το 99,9% των αποζημιώσε­ων νοσηλείας είναι κάτω από 100.000 ευρώ ανά περίπτωση. Αυτό το σχεδόν απόλυτο ποσοστό αντιστοιχε­ί στο 95,5% των ποσών που η εταιρεία καταβάλλει σε αποζημιώσε­ις υγείας. Με το νέο Σύστημα Ασφάλισης Υγείας, η Interameri­can προσεγγίζε­ι ακόμη πιο ουσιαστικά τη ζητούμενη ισορροπία κόστους οφέλους για τον πελάτη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece