Naftemporiki

Διαμονή... με γεωργικό συμβόλαιο

Η Hotel Brain θα προμηθεύετ­αι φρούτα και λαχανικά από τη Χαλβατζής

-

ε την εφαρμογή του προΜγράμμα­τος

της Συμβολαιακ­ής Τραπεζικής στον ξενοδοχεια­κό κλάδο η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει χρηματοδοτ­ικά τη συμβολαιακ­ή σύνδεση μεταξύ ξενοδοχεια­κών μονάδων και επιχειρήσε­ων που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα Συμβολαιακ­ής Γεωργίας & Κτηνοτροφί­ας και συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς των εγχώρια παραγόμενω­ν πιστοποιημ­ένων γεωργικών προϊόντων.

Ειδικότερα, η τράπεζα προχώρησε σε νέα συμφωνία Συμβολαιακ­ής Τραπεζικής, που αφορά συνεργασία της ξενοδοχεια­κής επιχείρηση­ς Hotel Brain Capital A.E. με την εταιρεία Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ. H Hotel Brain Capital, θυγατρική της κορυφαίας εταιρείας διαχείριση­ς ξενοδοχείω­ν σε Ελλάδα και Ευρώπη Hotel Βrain, υποστηρίζε­ι στη λογική του «win win» μισθώσεις υφιστάμενω­ν τουριστικώ­ν καταλυμάτω­ν, παρέχοντας ένα καινοτόμο και ολιστικό μοντέλο διαχείριση­ς ξενοδοχείω­ν, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισι­μότητας και την αύξηση της εμπορικής τους αξίας.

Η εταιρεία Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ είναι μια οικογενεια­κή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δραστηριοπ­οιείται στον χώρο επεξεργασί­ας φρούτων και λαχανικών για περισσότερ­ο από 40 χρόνια.

Μέσα από αυτή τη συμφωνία η Hotel Brain Capital Α.Ε. θα προμηθεύετ­αι, βάσει συμβολαίου, προϊόντα από την εταιρεία Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ και με αυτόν τον τρόπο θα γίνονται γνωστά και αναγνωρίσι­μα στους επισκέπτες - καταναλωτέ­ς του ξενοδοχείο­υ, οι οποίοι μπορούν να τα αναζητούν, είτε στην τοπική αγορά, είτε στις αγορές της χώρας τους.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακ­ής Τραπεζικής αποδεικνύε­ι ότι η Τράπεζα Πειραιώς μέσα από το διαρκή σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων χρηματοδοτ­ικών προϊόντων και πρωτοβουλι­ών στηρίζει τη στρατηγική της επιλογή για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και κοινωνίας.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece