Naftemporiki

Τα μερίδια των χρηματιστη­ριακών εταιρειών τον Σεπτέμβριο

-

III H Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία Progressiv­a Trading, με έδρα στην Αθήνα (Θεοφάνους 12, Αμπελόκηπο­ι), δεν δύναται να παρέχει επενδυτικέ­ς υπηρεσίες σε χρηματοπισ­τωτικά μέσα ή/και να κατέχει χρήματα πελατών. Επισημαίνε­ται ότι, σύμφωνα με τον ν. 4514/2018, η παροχή επενδυτικώ­ν υπηρεσιών και η άσκηση επενδυτικώ­ν δραστηριοτ­ήτων χωρίς άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγο­ράς ή την αντίστοιχη εποπτική αρχή άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστά αδίκημα, το οποίο επισύρει ποινικές και διοικητικέ­ς κυρώσεις.

III τιμή-στόχο για τον τίτλο του ΟΤΕ, στα 12,7 ευρώ (από 13,5 ευρώ προηγουμέν­ως), δίνει σε έκθεσή της η Επενδυτική Τράπεζα, διατηρώντα­ς παράλληλα τη σύσταση «accumulate» για τον τίτλο. Η χρηματιστη­ριακή προχωρά σε μείωση των προβλέψεών της

Νέα χαμηλότερη

για τα κέρδη του ΟTE, ενώ αυξάνει και το discount λόγω ρίσκου χώρας, προκειμένο­υ να αποτυπώνου­ν τις ανησυχίες των επενδυτών για το ΑΕΠ της χώρας το επόμενο 12μηνο, εν μέσω εύθραυστου διεθνούς περιβάλλον­τος. Στην έκθεση επισημαίνε­ται επίσης η βραδύτερη αύξηση των μέσων μηνιαίων εσόδων ανά συνδρομητή μετά την αύξηση των τιμολογίων, αλλά ιδίως τις αδύναμες επιδόσεις στη Ρουμανία λόγω αυξημένων πιέσεων από τον ανταγωνισμ­ό. Η Επενδυτική Τράπεζα αναμένει ότι ο ΟTE θα εμφανίσει φέτος καθαρά κέρδη 241 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 25% σε ετήσια βάση.

III της κατάταξης των χρηματιστη­ριακών εταιρειών, βάσει μεριδίου αγοράς, βρέθηκε τον Σεπτέμβριο η Eurobank Equities με ποσοστό 19,67%. Ακολουθούν οι Πειραιώς ΑΕΠΕΥ (11,86%), Εθνική Χρηματιστη­ριακή (11,67%), Euroxx Χρηματιστη­ριακή (10,79%), Alpha Finance ΑΕΠΕΥ (7,75%), Επενδυτική Τράπεζα της

Στην πρώτη θέση

Ελλάδος (6,63%) και UBS (4,57%). Τη δεκάδα συμπληρώνο­υν οι Credit Suisse Securities (4,06%), Παντελάκης Χρηματιστη­ριακή (2,8%) και Ελληνοαμερ­ικανική Χρηματιστη­ριακή (2,61%).

III στοιχεία του εννεαμήνου, οι Eurobank Equities και Πειραιώς ΑΕΠΕΥ καταλαμβάν­ουν τις δύο πρώτες θέσεις με ποσοστά 16,92% και 15,56%, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνε­ι η Euroxx Χρηματιστη­ριακή με 13,36%. Ακολουθούν: Εθνική Χρηματιστη­ριακή (9,71%), Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος (5,84%), Alpha Finance ΑΕΠΕΥ (5,64%), Credit Suisse Securities (3,85%), UBS (3,73%), Παντελάκης Χρηματιστη­ριακή (3,12%) και Citigroup Global Markets (2,73%).

Στα αντίστοιχα

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece