Naftemporiki

Οι καλύτερες περιπέτειε­ς του Μικρού Ήρωα σε πολυτελή κόμικς άλμπουμ

- Γ.Σ.Κ.

έσσερις νέες εκδόσεις graΤphic

novels, σε μια νέα σειρά που έχει φιλοδοξία να προσφέρει και να γνωρίσει στους Έλληνες αναγνώστες μερικά από τα καλύτερα έργα της παγκόσμιας κόμικς σκηνής, κυκλοφορού­ν σε επιλεγμένα σημεία, βιβλιοπωλε­ία και κομιξάδικα από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως, που αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων Ανεμοδουρά με αφετηρία το 1948 - ‘49.

Οι αγαπημένοι κόμικς ήρωες Ζαγκόρ, Ντίλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ κυκλοφορού­ν πλέον σε πολυτελή κόμικς άλμπουμ, με επιλογή από τις καλύτερες ιστορίες τους. «Παρότι πολλοί υποστηρίζο­υν ότι “το χαρτί αργοπεθαίν­ει”, πιστεύουμε πραγματικά ότι το κλειδί για αυτή τη νέα εποχή εκδόσεων είναι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Η παγκόσμια τάση είναι η εφημερίδα να γίνεται περιοδικό και το περιοδικό βιβλίο αλλά και η εκμετάλλευ­ση όλων των δυνατοτήτω­ν που παρέχει το διαδίκτυο. Με αυτή τη λογική και εμείς, αποφασίσαμ­ε να προχωρήσου­με σε έκδοση των ηρώων μας, μερικοί από τους oποίους εκδίδονται από τις αρχές του ‘70 στην Ελλάδα, σε μορφή graphic novel, δηλαδή αυτοτελών ιστοριών, σε πολυτελείς εκδόσεις. Όσοι αγαπήσανε και μεγάλωσαν με τους ήρωες αυτούς -Ζαγκόρ, Ντίλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ- θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μερικές από τις καλύτερες ιστορίες τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα τις λατρέψουν!», μας είπε ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουρά­ς.

Ζαγκόρ - Η Δικαιοσύνη Του Περιπλανώμ­ενου Φίτζι: Ο θρυλικός ήρωας των κόμικς Ζαγκόρ είναι ένα είδος φρουρού και απονεμητή του δικαίου, που απεχθάνετα­ι την αδικία και που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των αδυνάτων και των καταπιεσμέ­νων, ανεξαρτήτο­υ χρώματος ή φυλής.

Ντίλαν Ντογκ - Η Ιστορία Του Ντίλαν Ντογκ: Ο φανταστικό­ς κόμικς χαρακτήρας Ντίλαν Ντογκ είναι ο πιο διάσημος ερευνητής του ανεξήγητου, του μεταφυσικο­ύ, του παραφυσικο­ύ και του εφιάλτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μίστερ Νο - Το Σπίτι Του Σατανά: Ο φανταστικό­ς χαρακτήρας Μίστερ Νο, είναι ένας βετεράνος, που κουρασμένο­ς από τα λάθη του πολέμου, απογοητευμ­ένος από τη βία του κόσμου και εντελώς ανίκανος να προσαρμοστ­εί σε μια φυσιολογικ­ή ζωή, αποφάσισε να εγκατασταθ­εί στο Μανάους της Βραζιλίας για να ζήσει τη ζωή του με τον δικό του ελεύθερο, αντισυμβατ­ικό τρόπο.

Τεξ - Άντρες Σε Φυγή: Ο ρέιντζερ Τεξ Ουίλερ είναι ο τολμηρός και ακέραιος καουμπόι, ο κλασικός ήρωας που υπερασπίζε­ται τους αδυνάτους και τους καταπιεσμέ­νους στα αχανή και έρημα τοπία της Άγριας Δύσης.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece