Naftemporiki

Δύσκολες «μάχες» στο Γιουρόπα Λιγκ

Σήμερα Μίλαν - Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ

-

Τέσσερα 24ωρα μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ευρώπη. Αμφότεροι θα αντιμετωπί­σουν σήμερα εκτός έδρας τις Μίλαν και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική­ς για τον έκτο και τον δωδέκατο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ως αποκλειστι­κό στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στη φάση των «32» της διοργάνωση­ς.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα μπει πρώτος στη μάχη (19:55) και θα έχει σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στη Μίλαν. Μετά το 00 της πρεμιέρας των ομίλων απέναντι στην Μπέτις και τη νίκη των «ροσονέρι» στο Λουξεμβούρ­γο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι έχει να κάνει με τον στόχο των «ερυθρόλευκ­ων» στο «Σαν Σίρο», που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσμα­τος. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να... ανοίξει το ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Χριστοδουλ­όπουλο, Μπουχαλάκη, Ελαμπντετα­λουΐ, Βούκοβιτς, καθώς και τον τιμωρημένο Τσιμίκα, ενώ πήρε μαζί του τον Τουρέ, ο οποίος δεν αποκλείετα­ι να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Με «όπλο» την ψυχολογία

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το «διπλό» στο Καραϊσκάκη, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ εναντίον της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (22:00) στη Λευκορωσία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάτι που χρειάζεται επειγόντως μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων. Με την ΜΠΑΤΕ, άλλωστε, θα δώσει μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, εάν ληφθεί υπ' όψιν το πιθανότερο σενάριο που θέλει την Τσέλσι να κατακτά την πρωτιά του γκρουπ. Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια δυο αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στον Ολυμπιακό.

 ??  ?? Αποστολές εκτός έδρας περιλαμβάν­ει η σημερινή 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Αποστολές εκτός έδρας περιλαμβάν­ει η σημερινή 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece