Naftemporiki

Το 1ο ετήσιο ATHEX Small Cap Conference

-

III Στις 16 και 17 Οκτωβρίου πραγματοπο­ιείται, στις εγκαταστάσ­εις του Χρηματιστη­ρίου Αθηνών, το 1ο ετήσιο ATHEX Small Cap Conference. Οι εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» και θα πραγματοπο­ιήσουν αναλυτικές παρουσιάσε­ις είναι οι: Μύλοι Λούλη, Π. Πετρόπουλο­ς, Αlpha Trust, CNL Capital, Dromeas, Entersoft, Epsilon Net, Foodlink, Intenconti­nental Internatio­nal, MLS, Paperpack, Παπουτσάνη­ς, Perfomance Technologi­es και Profile Software.

III υπερβολής συνεχίζουν να παρουσιάζο­νται σε τεχνικό επίπεδο, με τις όποιες διορθώσεις να περιορίζον­ται στο ελάχιστο, όσον αφορά τις τραπεζικές μετοχές. Η πλέον σημαντική ζώνη των 657 μονάδων δεν κατάφερε να δώσει την απαιτούμεν­η

«Tα φαινόμενα

στήριξη στον γενικό δείκτη, ο οποίος πλέον “σημαδεύει” το 61,8% της ανόδου, στις 602 μονάδες, κάτι που είχε επισημανθε­ί και την περασμένη εβδομάδα. Ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη για την αγορά είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει “χαλάσει” η τεχνική εικόνα πολλών μη τραπεζικών blue chips» σχολιάζει ο Ν. Πετράκης από τη Whitetip Investment­s ΑΕΠΕΥ. III όσο ο γενικός δείκτης παραμένει κάτω από τις 657 μονάδες θα διατηρείτα­ι “πουλημένος”, με την τάση να γυρνάει σε ανοδική μόνο πάνω από τις 705 μονάδες. Όπως προαναφέρα­με, το επίπεδο Fibonacci 61,8% της ανόδου 420,82 - 895,64, που βρίσκεται στις 602 μονάδες, αποτελεί και το σημαντικότ­ερο επίπεδο στήριξης της αγοράς, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα προς αυτό το επίπεδο.

«Τεχνικά,

Τέλος, άξια αναφοράς είναι η διαγραμματ­ική εικόνα των διεθνών αγορών, που βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή. Κύριοι χρηματιστη­ριακοί δείκτες, όπως οι Nasdaq και DAX, εμφανίζουν σχηματισμο­ύς κορύφωσης, με ό,τι αυτό συνεπάγετα­ι για την ελληνική αγορά και τους επιμέρους τίτλους που την απαρτίζουν» καταλήγει ο κ. Πετράκης.

III (από 17 ευρώ προηγουμέν­ως) μειώνει η Επενδυτική Τράπεζα την τιμή-στόχο για τον τίτλο της Jumbo, ενώ παράλληλα υποβαθμίζε­ι τη σύσταση από «buy» σε «neutral».

Σε 12,7 ευρώ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece