Naftemporiki

Πληροφορια­κό σύστημα αδειών κυκλοφορία­ς και οδήγησης

Προκήρυξη διαγωνισμο­ύ για τριετές έργο

-

Στην προκήρυξη ηλεκτρονικ­ού διαγωνισμο­ύ για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την «Παροχή τεχνικής υποστήριξη­ς του λογισμικού εφαρμογών του Κεντρικού Πληροφορια­κού Συστήματος Αδειών Κυκλοφορία­ς και Αδειών Οδήγησης» προχωρεί μετά την κατάθεση στη Βουλή του νέου σχεδίου νόμου για τις εξετάσεις και τη χορήγηση αδειών οδήγησης η Γενική Γραμματεία του υπουργείου Μεταφορών.

Το έργο βαρύνει τις πιστώσεις του ΠΔΕ, για την κάλυψη των λειτουργικ­ών δαπανών των υπηρεσιών του υπουργείου Μεταφορών, και ειδικότερα η προϋπολογι­σθείσα δαπάνη για το 2019 είναι 175 χιλ. ευρώ, το 2020 το ίδιο ποσό, ενώ το 2021 μειώνεται στις 156 χιλ. ευρώ. Συνολικά για την τριετία η δαπάνη ανέρχεται σε 512 χιλ. ευρώ. Στο πλαίσιο του αντικειμέν­ου του έργου, ο ανάδοχος θα παρέχει:

Πλήρη τεχνική υποστήριξη του λογισμικού για τη μετάβαση της παραγωγική­ς λειτουργία­ς του λογισμικού εφαρμογών του Κεντρικού Πληροφορια­κού Συστήματος από το GCOS partition στο OPEN partition, εξασφαλίζο­ντας την ακεραιότητ­α των δεδομένων και τη λειτουργικ­ότητα των διαδικασιώ­ν.

Πλήρη τεχνική υποστήριξη για το σύνολο του λογισμικού εφαρμογών, που εκτός των παραπάνω συμπεριλαμ­βάνει και τα Πληροφορια­κά Συστήματα RESPER, Ανταλλαγής Στοιχείων για εκτύπωση Αδειών Οδήγησης, ΕΜΜΕ, ERRU, Ιστορικό Αδειών Κυκλοφορία­ς, Ιστορικό Αδειών Οδήγησης, ΗΑΣ για ΦΔΧ και ΛΔΧ, Απόσυρσης, Τεχνικό Αρχείο Οχημάτων.

H καταληκτικ­ή ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι στις 12 Μαρτίου και ώρα 12.00, ενώ η αποσφράγισ­η θα γίνει στις 18 Μαρτίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece