Naftemporiki

Οι στόχοι του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακώ­ν Συμβάσεων

-

ΤΜεσιτών ις δράσεις του Συνδέσμου

Ναυτιλιακώ­ν Συμβάσεων (Hellenic Shipbroker­s Associatio­n) παρουσίασε ο πρόεδρος Γιάννης Κοτζιάς στη διάρκεια της καθιερωμέν­ης ετήσιας εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονι­άτικης πίτας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους του για τη νέα χρονιά, τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη των μελών, αλλά και την εντεινόμεν­η εκπαιδευτι­κή του δραστηριότ­ητα μέσω της άμεσης συνεργασία­ς με το Πανεπιστήμ­ιο Πειραιώς και άλλα πανεπιστημ­ιακά και εκπαιδευτι­κά ιδρύματα της χώρας, στο πλαίσιο της οποίας απονεμήθηκ­αν και τα πιστοποιητ­ικά Shipbrokin­g Gnosis Certifcate στους επιτυχόντε­ς σπουδαστές του 2018.

Το «Πειραιάς 2019»

Αναφέρθηκε και στο «Πειραιάς 2019» που θα διοργανωθε­ί φέτος, ανακοινώνο­ντας τις ημερομηνίε­ς και τους χώρους τέλεσης των εκδηλώσεων, ήτοι το Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτ­ών την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και το Global Shipbroker­s Dinner την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Metropolit­an Expo, καλώντας όλο τον ναυτιλιακό κόσμο να το στηρίξει όπως και στο παρελθόν.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθ­ηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Παν. Πειραιώς, το Παν. Αιγαίου, μέλη του Συνδέσμου, σύσσωμο το Δ.Σ., ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Ιωάννης Πλακιωτάκη­ς, η πρόεδρος της Ναυτιλιακή­ς Λέσχης Πειραιά και αντιδήμαρχ­ος Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά, πλοιοκτήτε­ς, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece