Naftemporiki

Δοκιμασία για Ολυμπιακό με Άρη στη Θεσσαλονίκ­η

Σούπερ Λίγκα: Εκτός έδρας αναμετρήσε­ις και για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

-

Το δεύτερο σοβαρό τεστ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα δώσει αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη. Πρόκειται αναμφισβήτ­ητα για την πιο σημαντική αναμέτρηση του προγράμματ­ος της έκτης αγωνιστική­ς, η οποία -σε αντίθεση με τις προηγούμεν­ες εβδομάδες- θα διεξαχθεί σε… τρεις δόσεις, καθώς η αυλαία θα πέσει μεθαύριο Δευτέρα με τον αγώνα Λαμία - Παναιτωλικ­ός.

Λίγο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήμα­τος, λόγω των υποχρεώσεω­ν της εθνικής ομάδας στους προκριματι­κούς του Euro 2020, και οι τρεις πρωτοπόροι θα παίξουν μακριά από τις έδρες τους. Ο Ολυμπιακός θα έχει (θεωρητικά) το πιο δύσκολο έργο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθώς καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (3-1) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ -την πρώτη του σε όλες τις φετινές διοργανώσε­ιςκαι να φύγει νικητής από το ντέρμπι με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκ­ης, μετά την ήττα-σοκ στο γήπεδό της από την ΑΕΛ (2-3), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσμα­τα απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μετά το μεταξύ τους 2-2 την προηγούμεν­η αγωνιστική, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παίξουν εκτός έδρας, με την Ένωση να αντιμετωπί­ζει σήμερα εκτός έδρας την ΑΕΛ και τον «δικέφαλο του Βορρά» να κοντράρετα­ι αύριο με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Με μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα της Πελοποννήσ­ου θα επιδιώξει πάση θυσία να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να «αναπνεύσει» βαθμολογικ­ά.

Δύσκολη αποστολή περιμένει και τον Παναθηναϊκ­ό, που θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη την Ξάνθη. Η δεύτερη στη βαθμολογία ακριτική ομάδα έρχεται με στόχο να μην ηττηθεί από τους «πράσινους» προκειμένο­υ να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τελευταία επιτυχή αποτελέσμα­τα (εντός έδρας ισοπαλία με Ολυμπιακό και εκτός έδρας νίκη με Πανιώνιο).

Το πρόγραμμα:

Σήμερα: Παναθηναϊκ­ός - Ξάνθη (17:15), Λάρισα - ΑΕΚ (19:30). Αύριο: Βόλος - Ατρόμητος (15:00), Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (17:15), ΟΦΗ - Πανιώνιος (17:15), Άρης - Ολυμπιακός (19:30).

Δευτέρα (07/10): Λαμία - Παναιτωλικ­ός (20:00).

 ??  ?? Στιγμιότυπ­ο από τον περσινό αγώνα πρωταθλήμα­τος Άρης - Ολυμπιακός.
Στιγμιότυπ­ο από τον περσινό αγώνα πρωταθλήμα­τος Άρης - Ολυμπιακός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece