Naftemporiki

Το 2021 το «Wonder of the Seas» σαλπάρει από τη Σαγκάη

Από τη Royal Caribbean το κρουαζιερό­πλοιο κατηγορίας Oasis Class που θα ταξιδεύει σε Ασία και Ειρηνικό Ωκεανό

-

HRoyal Caribbean Internatio­nal ανακοίνωσε το λιμάνι αναχώρησης και το όνομα του 5ου κρουαζιερό­πλοιου της κατηγορίας Oasis Class. Το όνομα του πλοίου είναι «Wonder of the Seas» και τα ταξίδια του θα ξεκινήσουν από τη Σαγκάη. Οι λεπτομέρει­ες ανακοινώθη­καν στη Σαγκάη από τον πρόεδρο και CEO της Royal Caribbean, Μάικλ Μπέιλι, στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου συνεδρίου για τις κρουαζιέρε­ς. Σχεδιάζετα­ι να κάνει το ντεμπούτο του το 2021 και το μεγαλύτερο κρουαζιερό­πλοιο στον κόσμο θα εισάγει νέα εποχή στην κρουαζιέρα καθώς θα είναι το πρώτο της κατηγορίας Oasis Class που θα πραγματοπο­ιεί κρουαζιέρε­ς στην Ασία και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

«Η Royal Caribbean είναι γνωστή για τις καινοτομίε­ς και για το γεγονός ότι συνεχώς ξεπερνά τα όρια στο τι είναι δυνατό, και ένα κρουαζιερό­πλοιο της κατηγορίας Oasis Class στην Κίνα είναι απόδειξη των παραπάνω» δήλωσε ο κ. Μπέιλι. «Το Wonder of the Seas θα επαναπροσδ­ιορίσει τις απόλυτες διακοπές και θα είναι επαναστατι­κό, σηματοδοτώ­ντας ένα νέο συναρπαστι­κό κεφάλαιο της Royal Caribbeans από τα επόμενα που ακολουθούν».

Σήμερα επίσης στο Saint-Nazaire, στη Γαλλία, ξεκίνησε η κατασκευή του με την καρίνα στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique , σηματοδοτώ­ντας την αρχή της κατασκευής του νέου κρουαζιερό­πλοιου. Κατά τη διάρκεια της τελετής της «τοποθέτηση­ς της καρίνας», ένα μπλοκ 970 τόνων ανυψώθηκε με έναν γερανό 1.400 τόνων.

Το «Wonder of the Seas» θα είναι μέλος της οικογένεια­ς κρουαζιερό­πλοιων κατηγορίας Oasis class of ships, των μεγαλύτερω­ν στον κόσμο, και θα συνδυάζει το κόνσεπτ των 7 γειτονιών μαζί με μια σειρά από νέες εμπειρίες, κορυφαίες επιλογές γαστρονομί­ας, ασύγκριτη ψυχαγωγία και την τελευταία τεχνολογία. Περισσότερ­ες πληροφορίε­ς για τα δρομολόγια του «Wonder of the Seas» θα ανακοινωθο­ύν σύντομα!

Η εταιρεία έχει δρομολόγια σε περισσότερ­ους από 270 προορισμού­ς σε 72 χώρες σε έξι ηπείρους, περιλαμβάν­οντας το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean στις Μπαχάμες το CocoCay, το πρώτο ιδιωτικό νησί στο Perfect Day Island Collection. Η Royal Caribbean έχει επίσης ψηφιστεί ως καλύτερη εταιρεία κρουαζιέρα­ς «Best Cruise Line Overall» για 16 συνεχόμενα χρόνια στο Travel Weekly Readers Choice Awards.

 ??  ?? Η αρχή της κατασκευής του νέου κρουαζιερό­πλοιου στη Γαλλία. Κατά την «τοποθέτηση της καρίνας», ένα μπλοκ 970 τόνων ανυψώθηκε με έναν γερανό 1.400 τόνων.
Η αρχή της κατασκευής του νέου κρουαζιερό­πλοιου στη Γαλλία. Κατά την «τοποθέτηση της καρίνας», ένα μπλοκ 970 τόνων ανυψώθηκε με έναν γερανό 1.400 τόνων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece