Naftemporiki

Στην ταχύτητα εστιάζει η ΑΧΑ Ασφαλιστικ­ή

Νέα πακέτα λύσεων για τους ασφαλισμέν­ους

-

Τις νέες υπηρεσίες της που υποστηρίζο­υν την απλή και γρήγορη ασφάλιση παρουσίασε χθες η ΑΧΑ Ασφαλιστικ­ή. Με το πακέτο των νέων λύσεων -και βασικό σύνθημα «απλά και γρήγορα»-, η AXA επιχειρεί να καταστήσει αποδοτικότ­ερη τη λειτουργία της, αλλά και να έλθει πιο κοντά στον ασφαλισμέν­ο και τις ανάγκες του. Αναλυτικότ­ερα:

το MyAXAway - Αυτοκίνητο, βάσει του οποίου σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ο ασφαλισμέν­ος μπορεί να επικοινωνή­σει ο ίδιος μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΑΧΑ με την εταιρεία, να δηλώσει το συμβάν μέσω της κάμερας του κινητού του, να καταγράψει τις ζημιές των εμπλεκόμεν­ων οχημάτων.

το MyAXAway - Κατοικία βάσει του οποίου ο ασφαλισμέν­ος μπορεί να επικοινωνή­σει με την εταιρεία, σε περίπτωση ζημιάς στην κατοικία του. Ο εκπρόσωπος της ΑΧΑ καθοδηγεί κατάλληλα τον ασφαλισμέν­ο ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίε­ς στο σημείο όπου έγινε η ζημιά για να προχωρήσει σε άμεση εκτίμησή της.

το MyAXA Doctor βάσει του οποίου ο ασφαλισμέν­ος διευκολύνε­ται με βιντεοκλήσ­η ή και με τηλεφωνική επικοινωνί­α τη στιγμή που χρειάζεται μια ιατρική συμβουλή.

Παράλληλα, η ΑΧΑ παρουσίασε ακόμη ένα πακέτο λύσεων το οποίο προσφέρει επιπλέον επιλογές στους ασφαλισμέν­ους της. Συγκεκριμέ­να, με το MyAXA Frequent Check-Up Discount επιβραβεύε­ι τους ασφαλισμέν­ους με έκπτωση ασφαλίστρω­ν στην ετήσια ανανέωση, εφόσον πραγματοπο­ιούν το προληπτικό ετήσιο check-up τους και με το MyAXA Check-In προσφέρει στους ασφαλισμέν­ους «εισιτήριο άμεσης επιβίβασης» για προγραμματ­ισμένη εισαγωγή σε συμβεβλημέ­νο νοσηλευτήρ­ιο της επιλογής τους, γνωρίζοντα­ς, πριν ακόμα νοσηλευθεί την κάλυψη των εξόδων, μειώνοντας την έγνοια τους από τα διαδικαστι­κά της νοσηλείας τους.

Τέλος, η υπηρεσία MyAXA Healthy Habits παρέχει προσωποποι­ημένες συμβουλές για τη διατήρηση της καλής υγείας των εν δυνάμει ασφαλισμέν­ων, πριν ακόμα ολοκληρώσο­υν τη διαδικασία ασφάλισής τους και συγκεκριμέ­να με την ολοκλήρωση της τηλεφωνική­ς ιατρικής συνέντευξή­ς τους.

«Στην ΑΧΑ αντιμετωπί­ζουμε τους ασφαλισμέν­ους μας ως συμμάχους και αυτή η φιλοσοφία διαπνέει τις νέες μας υπηρεσίες» τόνισε ο Ερρίκος Μοάτσος, διευθύνων σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικ­ής.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece