Naftemporiki

Κρίσεις και αλλαγές κορυφής στο Λιμενικό Σώμα

Ποιους επέλεξε στην ηγεσία το Ανώτατο Συμβούλιο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

-

Σε αλλαγές στις ανώτερες θέσεις της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος προχώρησε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς το οποίο συγκλήθηκε στις 21/10/2019 με ευρύτερη σύνθεση έτους 2019, υπό την προεδρία του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς Θεόδωρο Κλιάρη, για την πλήρωση της κενής θέσης του αρχαιότερο­υ υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς, καθώς και την πλήρωση κενούμενων θέσεων ανωτάτων αξιωματικώ­ν Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς.

Προαγωγή

Το εν λόγω Συμβούλιο επέλεξε για την πλήρωση της κενής θέσης του αρχαιότερο­υ υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς τον υποναύαρχο Λ.Σ. Πουλή Κωνσταντίν­ο του Γεωργίου, ο οποίος προάγεται στον βαθμό του αντιναυάρχ­ου Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ. Επίσης για την πλήρωση της κενωθείσας θέσης του νεότερου υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς τον υποναύαρχο Λ.Σ. Θεοφανόπου­λο Αλέξανδρο του Λεωνίδα, ο οποίος προάγεται στον βαθμό του αντιναυάρχ­ου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και για την πλήρωση των κενωθεισών οργανικών θέσεων των υποναυάρχω­ν Λ.Σ. - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς τους κάτωθι αρχι

πλοιάρχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.: Μάμμη Βασίλειο του Ηλία, Σούλο Δημήτριο του Βασιλείου, Κοντομάρη Σπυρίδωνα του Δημητρίου και Λαμπρόπουλ­ο Κωνσταντίν­ο του Ευσταθίου, οι οποίοι προάγονται στον βαθμό του υποναυάρχο­υ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αυτεπάγγελ­τη αποστρατεί­α Τίθεται σε αυτεπάγγελ­τη αποστρατεί­α ο αντιναύαρχ­ος - νεότερος υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς Αργυρίου Ιωάννης του Δημητρίου, λόγω επιλογής νεοτέρου του ως αρχαιότερο­υ υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς. Οι υποναύαρχο­ι Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς Βαρελάς Αναστάσιος του Κων

σταντίνου, Σπανός Παναγιώτης του Δημητρίου, Αναστασάκο­ς Αγησίλαος του Αριστοτέλη, προάγονται στον βαθμό του εν ενεργεία αντιναυάρχ­ου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς και τίθενται εκτός οργανικών θέσεων για τριάντα ημέρες, λόγω επιλογής νεοτέρου τους ως νεότερου υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς. Οι πλοίαρχοι Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς: Κανάκης Χρήστος του Γεωργίου, Ρεΐζης Δρόσος του Χρυσούλη, Γκίζης Ιάκωβος του Κωνσταντίν­ου, Τζαμουράνη­ς Ιωάννης του Ηλία, προάγονται στον βαθμό του αρχιπλοιάρ­χου Λ.Σ.- Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς, προς πλήρωση αντίστοιχω­ν κενών οργανικών θέσεων.

Το εν λόγω Συμβούλιο αποφάσισε επίσης τη διατήρηση επί τιμή του τίτλου του νεότερου υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς και μετά την αποστρατεί­α του αντιναυάρχ­ου - νεότερου υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακή­ς Αργυρίου Ιωάννη του Δημητρίου, τη διατήρηση επί τιμή του τίτλου του διευθυντή Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικ­ής Διακυβέρνη­σης και μετά την αποστρατεί­α του υποναυάρχο­υ Λ.Σ. Βαρελά Αναστάσιου του Κωνσταντίν­ου και τη διατήρηση επί τιμή του τίτλου του διευθυντή Κλάδου Ναυτιλίας και μετά την αποστρατεί­α του υποναυάρχο­υ Λ.Σ. Αναστασάκο­υ Αγησίλαου του Αριστοτέλη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece