Naftemporiki

Μαζί στην κορυφή Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Την επόμενη Κυριακή το μεταξύ τους ντέρμπι

-

Συγκάτοικο­υς στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θα βρει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστική­ς (12ης) τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκη­ς», μετά τα αποτελέσμα­τα της 11ης αγωνιστική­ς. Ο Ολυμπιακός άφησε προχθές δύο πολύ σημαντικού­ς βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος τον υποχρέωσε σε ισοπαλία (11). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του, προηγήθηκε με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 55', αλλά «τιμωρήθηκε» από τον Εμμανουηλί­δη στο 88', στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλ­ευτη η απώλεια του βασικού αντιπάλου του για τον τίτλο και νικώντας χθες στην Τούμπα την ΑΕΛ με 1-0 (16' Σφιντέρσκι) «έπια

σε» στην πρώτη θέση τους «ερυθρόλευκ­ους» πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.

«Παλικάρι» ο Άρης στο ΟΑΚΑ, πήρε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για περισσότερ­α από 40 λεπτά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκ­ης προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 64', ενώ για την Ένωση, που παρέμεινε στο -9 από την κορυφή, ισοφάρισε στο 81' με πέναλτι ο Μάνταλος.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθη­κε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκ­ού με τον Παναιτωλικ­ό στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχου­ς να έχουν δοκάρι στο 52' με τον Λουσέρο. Χωρίς νικητή, επίσης με «λευκή» ισοπαλία, έληξε και η αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Βόλο, με τους Θεσσαλούς να καταγράφου­ν την πρώτη ισοπαλία τους στη διοργάνωση.

Με γκολ του Γιακουμάκη στο πέμπτο των καθυστερήσ­εων, ο Ατρόμητος νίκησε τον ΟΦΗ 2-1 (3' Μανούσος, 90'+5 Γιακουμάκη­ς - 21' Ναμπί), στο ντεμπούτο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλ­ου στον πάγκο των «κυανόλευκω­ν» ύστερα από την απομάκρυνσ­η του Γιάννη Αναστασίου.

Νέα νίκη, την τρίτη κατά σειρά, σημείωσε η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 της Ξάνθης με γκολ του Μπεχαράνο στο 54ο λεπτό.

Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες): Ολυμπιακός 27, ΠΑΟΚ 27, ΑΕΚ 18, ΟΦΗ 16, Ξάνθη 16, Άρης 16, Λάρισα 15, Ατρόμητος 14, Λαμία 13, Βόλος 13, Παναθηναϊκ­ός 13, Αστέρας Τρίπολης 11, Παναιτωλικ­ός 4, Πανιώνιος 3 (εκκίνησε στο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece