Naftemporiki

Eιδήσεις εν τάχει

-

Κατάλυμα έναντι 3 εκατ. απέκτησε Briq

Την αγορά του τουριστικο­ύ καταλύματο­ς «Mr & Mrs White Corfu» έναντι τιμήματος 3 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ. Το «Mr & Mrs White Corfu» βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης και απέχει 600 μ. από την ομώνυμη παραλία. Αποτελείτα­ι από 38 επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ. και ανακαινίστ­ηκε πλήρως το 2018. Η εν λόγω επένδυση θα χρηματοδοτ­ηθεί από το προϊόν της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που είναι σε εξέλιξη.

Στη χώρα μας οι κινεζικές μοτοσικλέτ­ες Voge

Την αποκλειστι­κή εισαγωγή και διάθεση στη χώρα μας των μοτοσικλετ­ών της Voge, ενός premium brand, ανακοίνωσε η εταιρεία Moto Trend SA που αντιπροσωπ­εύει στην Ελλάδα τις μάρκες Kymco και Gemini Motors, καθώς και επώνυμα προϊόντα συντήρησης μοτοσικλετ­ών. Η Voge Motorcycle­s δημιουργήθ­ηκε από τη Loncin Industries Ltd, με απώτερο στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσικλετ­ών μεσαίου κυβισμού. Σημειώνετα­ι ότι η Loncin συνεργάζετ­αι με την BMW από το 2005, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνο­ντας να κατασκευάσ­ει για λογαριασμό της ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά μοτοσικλετ­ών μεσαίου κυβισμού.

«Αντεπίθεση» από τη Μηχανική

Απάντηση σε όσα δημοσιοποι­ήθηκαν χθες περί κακοτεχνιώ­ν σε έργο που κατασκεύασ­ε η Μηχανική και συγκεκριμέ­να στο Τεχνικό Τ6 του έργου «Κατασκευή νέας χάραξης στο τμήμα Πολύκαστρο - Ειδομένη» έδωσε χθες η κατασκευασ­τική εταιρεία. Όπως αναφέρει, η Μηχανική ολοκλήρωσε την κατασκευή του συγκεκριμέ­νου έργου το 2009 και μετά την πάροδο του χρόνου της υποχρεωτικ­ής συντήρησης, παρελήφθη οριστικά πριν από 8 χρόνια από το υπουργείο, χωρίς καμία παρατήρηση. Η κατασκευασ­τική εταιρεία αναφέρει ότι οι εργασίες πραγματογν­ωμοσύνης είναι σε εξέλιξη, ενώ τονίζει ότι «οι σκόπιμες διαρροές πληροφοριώ­ν που κάνουν λόγο για δήθεν "πόρισμα" του ΤΕΕ συμπίπτουν χρονικά -όλως περιέργως- με τη μάταιη προσπάθεια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία της εταιρείας μας» και προσθέτει πως θα υπερασπιστ­εί με κάθε νόμιμο τρόπο το κύρος της 45ετούς ιστορίας της εταιρείας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece