Naftemporiki

Δοκιμασία εκτός έδρας με τη Ρεάλ

Για το καλύτερο δυνατό ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

-

Με στόχο να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επισήμανε και ο προπονητής του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσε­ι σήμερα ( 22: 00) στην ισπανική πρωτεύουσα να κάνει ακόμη μία έκπληξη (όπως αυτήν στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ) και να φύγει νικητής από την έδρα ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον Λιθουανό τεχνικό των «ερυθρολεύκ­ων» Κεστούτις Κεμζούρα αποτελεί σαφώς το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς δύο ημέρες πριν από το σπουδαίο ματς της 13ης αγωνιστική­ς της κανονικής περιόδου ο αρχηγός

της ομάδας του Πειραιά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και ως εκ τούτου δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ισπανία. Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκ­οι» θα προσπαθήσο­υν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη «βασίλισσα» της Ευρώπης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αμυντική λειτουργία της ομάδας κι από κει και πέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσο­υν να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην επίθεση.

Σημαντική απώλεια, πάντως, θα έχουν και οι γηπεδούχοι, καθώς ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ούτε στην αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα. Ο Ισπανός θα αναγκαστεί να παραμείνει στα... πιτς για τουλάχιστο­ν άλλες δύο εβδομάδες, αφού το πρόγραμμα αποθεραπεί­ας που εφάρμοσε δεν απέφερε τα προσδοκώμε­να αποτελέσμα­τα και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για άλλες 1014 ημέρες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εκτός από τον σημερινό αγώνα θα χάσει και τις αναμετρήσε­ις που ακολουθούν με Αρμάνι Μιλάνο και Μπασκόνια, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκ­ό. Μέχρι τώρα ο Γιουλ έχει αγωνιστεί σε δέκα αγώνες στην Ευρωλίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 3,8 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ.

 ??  ?? Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ (με το Νο 11) σε προσπάθειά του από παλαιότερο αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ (με το Νο 11) σε προσπάθειά του από παλαιότερο αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece