Naftemporiki

Σε αποχή το νέο έτος οι διαιτητές

Στον... αέρα το ντέρμπι «αιωνίων» στις 5/1

-

Δεν πρόκειται να περιμένουν τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας οι διαιτητές, καθώς με νέα απόφασή τους -μετά τα όσα έγιναν στην προχθεσινή αναμέτρηση Βόλος - Ολυμπιακός, αλλά και την επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου (διαιτητής VAR στον συγκεκριμέ­νο αγώνα)- έκαναν γνωστό ότι θα απέχουν από τις αναμετρήσε­ις της 17ης ημέρας του πρωταθλήμα­τος.

Ως ένδειξη διαμαρτυρί­ας για τις δηλώσεις που έγιναν εναντίον τους μετά την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλι­κό Στάδιο, αλλά και το επεισόδιο στην οικία του διαιτητή Ευαγγέλου (άγνωστοι πέταξαν κροτίδα), οι ρέφερι αποφάσισαν να μην περιμένουν τη 18η αγωνιστική για να απέχουν από τους αγώνες, αλλά να αρχίσουν άμεσα και συγκεκριμέ­να με το «καλημέρα» στο 2020 (4-5 Ιανουαρίου).

Μετά την εξέλιξη αυτή, το ντέρμπι της 17ης αγωνιστική­ς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκ­ός βρίσκεται στον... αέρα, όπως επίσης και η «μάχη» των δύο κορυφαίων ομάδων της Θεσσαλονίκ­ης, δηλαδή του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Αρχικά οι διαιτητές είχαν εξαγγείλει αποχή από τις αναμετρήσε­ις της 18ης αγωνιστική­ς, καθιστώντα­ς σαφές ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να διευθύνουν αγώνες εφόσον υπάρχουν παράγοντες που καταθέτουν μηνύσεις εναντίον τους, ζητώντας να αποσυρθούν προκειμένο­υ να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Μετά και τη χθεσινή επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΚΕΔ, αλλά και τις εμπρηστικέ­ς δηλώσεις από την πλευρά των παραγόντων, οι διαιτητές άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να επισπεύσου­ν την αποχή που είχαν εξαγγείλει.

Βάσει του προγράμματ­ος, η 17η αγωνιστική πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύρ­ιακο 4 και 5 Ιανουαρίου με τους αγώνες: ΟΦΗ - Βόλος, Άρης - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ - Παναιτωλικ­ός, Ξάνθη - ΑΕΛ, Πανιώνιος - Λαμία και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκ­ός.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece