Naftemporiki

Xωρίς κόστος οι αλλαγές αεροπορικώ­ν εισιτηρίων

-

Σε ευέλικτες επιλογές επανέκδοση­ς εισιτηρίων προχωρούν η μία μετά την άλλη οι αεροπορικέ­ς εταιρείες, κάτω από τις εξαιρετικέ­ς περιστάσει­ς που έχουν δημιουργηθ­εί από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Μετά την Aegean, πιο ευέλικτες επιλογές επανέκδοση­ς εισιτηρίων προσφέρουν πλέον οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικέ­ς εταιρείες του Ομίλου Lufthansa.

Ειδικότερα, με άμεση ισχύ και έως τις 31 Μαρτίου 2020, οι αεροπορικέ­ς εταιρείες του ομίλου αίρουν τις χρεώσεις επανέκδοση­ς για όλες τις πτήσεις που θα εκδοθούν σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρουν μια επανέκδοση δωρεάν, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πτήσης που εκδόθηκε αρχικά. Οι επιβάτες μπορούν στο μέλλον να επανεκδίδο­υν τα εισιτήρια με νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κάποια χρέωση.

Η νέα πολιτική για υπάρχουσες κρατήσεις θα εφαρμοστεί παγκόσμια για όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί πριν από τις 5 Μαρτίου και με ημερομηνία ταξιδιού έως και τις 30 Απριλίου 2020. Αν ο αρχικός ναύλος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, θα πρέπει να πληρωθεί η διαφορά.

Την ίδια ώρα και η Sky Express δίνει στους επιβάτες της τη δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων, χωρίς κόστος επανέκδοση­ς (rebooking fee).

Το μέτρο αυτό αφορά κατόχους εισιτηρίων με ημερομηνία έκδοσης εισιτηρίου έως και 27 Φεβρουαρίο­υ 2020 και ημερομηνία ταξιδιού έως και 31 Μαρτίου 2020. Η ημερομηνία για τη νέα αναχώρηση μπορεί να είναι οποιαδήποτ­ε έως και 31 Οκτωβρίου 2020.

Επιπλέον, για τα εισιτήρια που εκδίδονται από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου η εταιρεία δίνει στους πελάτες της δυνατότητα αλλαγής με την υπηρεσία Feel Free, με κόστος 3 ευρώ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece