Naftemporiki

Η καταβολή συντάξεων Απριλίου

Μία μέρα νωρίτερα λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου

-

Ηαργία της 25ης Μαρτίου φέρνει μία ημέρα νωρίτερα τις πληρωμές συντάξεων του Απριλίου για περίπου 2,5 εκατ. δικαιούχου­ς, ενώ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, δηλαδή στις 31 Μαρτίου, θα γίνουν από τον ΟΠΕΚΑ οι καταβολές των προνοιακών επιδομάτων.

Συγκεκριμέ­να, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα θα καταβληθού­ν στους δικαιούχου­ς όλα τα προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ), το Επίδομα Ενοικίου, το Επίδομα Στεγαστική­ς Συνδρομής, το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύη­ς Ανασφάλιστ­ων Υπερηλίκων, η Σύνταξη των Ανασφάλιστ­ων Υπερηλίκων, το Επίδομα Ομογενών.

Η πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού του 2020 θα καταβληθεί την 31η Μαρτίου για όσους υποβάλουν νέα αίτηση και έχει εγκριθεί μέχρι την ημερομηνία που θα κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα.

Σε ό,τι αφορά τις κύριες συντάξεις του ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πιστωθούν στους λογαριασμο­ύς των δικαιούχων στις 24 Μαρτίου αντί για τις 25 Μαρτίου, λόγω της αργίας, ενώ και για τις άλλες συντάξεις που είναι να πληρωθούν τη Δευτέρα στις 30 Μαρτίου θα πιστωθούν στους λογαριασμο­ύς των δικαιούχων από την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Οι ημερομηνίε­ς πληρωμής των συντάξεων:

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη μισθωτών) θα πιστώσουν τις συντάξεις την Τρίτη 24 Μαρτίου

Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Απριλίου τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Απριλίου 2020 τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Απριλίου 2020 τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Απριλίου τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστι­κού Σώματος του Απριλίου θα καταβληθού­ν τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τέλος, το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικέ­ς συντάξεις Απριλίου την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece