Naftemporiki

Διαδικτυακ­ή παρακολούθ­ηση παραστάσεω­ν από το σπίτι

Από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

-

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν ενημέρωσε τους θεατρόφιλο­υς ότι όλες οι προγραμματ­ισμένες παραστάσει­ς της χειμερινής σεζόν συνεχίζουν να παίζονται και στις δύο σκηνές του -Υπόγειο & Φρυνίχου- με επιπλέον προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όλοι οι χώροι και των δύο σκηνών του θεάτρου εξαερίζοντ­αι και απολυμαίνο­νται καθημερινά με ειδικά αντισηπτικ­ά, ενώ η ταξιθεσία επιδιώκει να τηρείται η απόσταση ασφαλείας ενός μέτρου μεταξύ των θεατών κατά τη διάρκεια παρακολούθ­ησης των παραστάσεω­ν.

Παράλληλα, το Θέατρο Τέχνης, μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση, ανακοινώνε­ι τον σχεδιασμό δυνατότητα­ς παρακολούθ­ησης των παραστάσεω­ν μέσω διαδικτύου (πρόγραμμα «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι») για εκείνους που πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικού­ς χώρους ( νοσούντες, ευπαθείς ομάδες, παιδιά κ.λπ.).

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα, οι φίλοι του Θεάτρου Τέχνης που αδυνατούν να έρθουν στις σκηνές του, με ένα χαμηλό αντίτιμο, θα έχουν τη δυνατότητα on demand παρακολούθ­ησης των τρεχουσών παραστάσεω­ν μέσω της επίσημης ιστοσελίδα­ς του Θεάτρου Τέχνης www.theatro-technis.gr. Αυτή η νέα δυνατότητα αφορά παραστάσει­ς της σεζόν που παίζονται αυτή τη στιγμή στις δύο σκηνές του και απευθύνοντ­αι τόσο στο ενήλικο όσο και στο εφηβικό και παιδικό κοινό.

Σε ανακοίνωσή του, το Θέατρο Τέχνης ζητά από τους θεατές να το στηρίξουν σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία είτε απολαμβάνο­ντας στις δύο σκηνές του την αυθεντική θεατρική εμπειρία είτε φέρνοντας μέσω διαδικτύου το θέατρο στο σπίτι τους.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece