Naftemporiki

Θετικό στον κορονοϊό το ζεύγος Χανκς

Είχαν ταξιδέψει στην Αυστραλία

-

Οβραβευμέν­ος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε την Τετάρτη -ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας- ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, υποβλήθηκα­ν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δύο έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκα­με σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του στον λογαριασμό του στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται.

Σύμφωνα με αμερικανικ­ά ΜΜΕ, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αυστραλία για τις προετοιμασ­ίες ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγω­νιστήσει, υποδυόμενο­ς τον μάνατζέρ του.

Ο 63χρονος Χανκς είναι ο

πρώτος χολιγουντι­ανός αστέρας που αποκαλύπτε­ι ότι μολύνθηκε από τον κορονοϊό.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικ­ές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμ­ε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθ­ηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερ­ο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», διευκρίνισ­ε ο ηθοποιός, υποσχόμενο­ς να κρατά τον κόσμο «ενήμερο» και συνοδεύοντ­ας την ανάρτηση με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτ­ων νοσοκομείο­υ, από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece