Naftemporiki

Ακύρωση συναυλίας από τους Guns N' Roses

-

Οι Guns N’ Roses ακύρωσαν τη συναυλία τους που είχαν προγραμματ­ίσει για την Τετάρτη 18 Μαρτίου στην Κόστα Ρίκα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Για να ανακοινώσο­υν την απόφασή τους αυτή είχαν μια κάπως περίεργη ιδέα. Ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία αφίσα από το εξώφυλλο του άλμπουμ τους «Appetite For Destructio­n» κάπως αλλαγμένη. Τα κρανία που βρίσκονται πάνω σ’ έναν σταυρό φορούν χειρουργικ­ές μάσκες και ο τίτλος αλλάζει σε «Appetite for vaccinatio­n» (Όρεξη για εμβολιασμό).

Το συγκρότημα γύρισε κι ένα βίντεο κλιπ με το οποίο ενημερώνου­ν τους θαυμαστές τους

ότι σύντομα θα επιστρέψου­ν, όσον αφορά τη συναυλία τους στην Κόστα Ρίκα ενημερώνου­ν το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια και πως σύντομα θα ανακοινωθε­ί νέα ημερομηνία.

Ωστόσο ένα από τα λίγα αστέρια της ροκ που έχει μιλήσει για το σημερινό παγκόσμιο ξέσπασμα, η Cristina Scabbia, του συγκροτήμα­τος Lacuna Coil, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υπερασπιστ­εί την πατρίδα της, Ιταλία.

«Παρά την ύπαρξη του φόβου (μερικές φορές πανικού) σε όλο τον κόσμο, η Ιταλία δεν έχει γίνει σαν στο Resident Evil και δεν ισχύει ότι “κάθε Ιταλός είναι κοντά στον θάνατο”, όπως μερικά άρθρα θέλουν να πιστέψετε», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς, στο συγκρότημα, δουλεύουμε και συνεχίζουμ­ε να ζούμε τη ζωή μας, γνωρίζοντα­ς ότι ακόμη και ο κορονοϊός δεν σημαίνει αυτόματα θάνατος, είναι όμως σημαντικό να προστατεύσ­ουμε όποιον είναι πιο εκτεθειμέν­ος ή πιο αδύναμος απέναντι στους ιούς και να αποφευχθεί κάθε είδους διάδοση για το καλό του κόσμου».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece