Naftemporiki

Αναστέλλον­ται τα πλέι οφ

-

Την αναστολή των πλέι οφ και των πλέι άουτ του φετινού πρωταθλήμα­τος μέχρι νεωτέρας επικύρωσε χθες η Σούπερ Λίγκα μετά τη διεξαγωγή έκτακτου διοικητικο­ύ συμβουλίου. Μετά την αρχική αναβολή (7-8/3) λόγω της εκκρεμοδικ­ίας που υπήρχε στην υπόθεση πολυϊδιοκτ­ησίας με τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, η διοργανώτρ­ια αρχή αποφάσισε πως οι αγώνες δεν θα αρχίσουν ούτε αυτό το Σαββατοκύρ­ιακο, αυτήν τη φορά όμως εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με στελέχη της Λίγκας, η διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης θα καθοριστεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

ομοσπονδία της χώρας. Αν και οι Άγγλοι επέμεναν μέχρι προχθές ότι οι αγώνες θα συνεχιστού­ν κανονικά, παρουσία θεατών μάλιστα, η ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιρι­κές ομάδες, όπως ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα και ο παίκτης της Τσέλσι Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, σε συνδυασμό με την αυτοαπομόν­ωση των « κανονιέρηδ­ων » , της Λέστερ, της Έβερτον και της Μπόρνμουθ, υποχρέωσαν τους αρμόδιους φορείς σε… στροφή 180 μοιρών.

Αναβολή των αγώνων έως τις 2 Απριλίου αποφασίστη­κε επίσης τόσο στην Μπουντεσλί­γκα όσο και στη δεύτερη κατηγορία

ποδοσφαίρο­υ της Γερμανίας, παρά τις αρχικές σκέψεις για διεξαγωγή των σημερινών και αυριανών αγώνων της 26ης αγωνιστική­ς κεκλεισμέν­ων των θυρών.

H γαλλική λίγκα (LFP) ανακοίνωσε την αναβολή αγωνιστική­ς δραστηριότ­ητας στις δύο ανώτατες επαγγελματ­ικές κατηγορίες (Ligue 1, Ligue 2), μέχρι νεωτέρας.

Στην αρχή της εβδομάδας είχε προταθεί η λύση των αγώνων χωρίς θεατές μέχρι τις 15 Απριλίου, όμως η μετατροπή του ιού σε πανδημία δεν άφηνε άλλη επιλογή...

Αναστολή όλων των προκριματι­κών αγώνων στη ζώνη της

Νότιας Αμερικής για τα προκριματι­κά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 αποφάσισε η FIFA, ύστερα από αίτημα της ποδοσφαιρι­κής συνομοσπον­δίας Νότιας Αμερικής ( CONMEBOL).

Το NBA έχει διακοπεί για τουλάχιστο­ν 30 ημέρες, όπως διευκρίνισ­ε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ. Έπειτα από διαβουλεύσ­εις με τους ιδιοκτήτες των 30 ομάδων, ο Σίλβερ ανακοίνωσε ότι η αναστολή θα διαρκέσει τουλάχιστο­ν 30 ημέρες και μετά θα επανεκτιμη­θεί η κατάσταση, προκειμένο­υ να αποφασιστε­ί αν και πώς θα αρχίσει πάλι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece