Naftemporiki

Διαβεβαίωσ­η της Softex για την επάρκεια προϊόντων

Εν μέσω ζήτησης για είδη προσωπικής υγιεινής

- Σ. Εμμ.

Ετοιμότητα να ανταποκριθ­εί στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτώ­ν για είδη προσωπικής υγιεινής δηλώνει η Softex, που δραστηριοπ­οιείται σε μια έντονα αναπτυσσόμ­ενη αγορά, αυτή των χαρτικών ειδών.

H εταιρεία διατηρεί κανονικά τη λειτουργία των εργοστασίω­ν της στην Ελλάδα και λαμβάνει μέτρα με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτώ­ν σε είδη πρώτης ανάγκης. Με ανακοίνωσή της δεσμεύεται για επάρκεια προϊόντων καθώς και για πιστή τήρηση των οδηγιών του υπουργείου Υγείας.

Καθώς η ανησυχία για τον κορονοϊό ενισχύει τα μέτρα τήρησης υγιεινής και ασφάλειας, έχει επηρεάσει την καθημερινό­τητα και τις συνήθειες των καταναλωτώ­ν, με ενδεικτική τη ζήτηση για χαρτικά στα super market που καταγράφει ραγδαία αύξηση, με πωλήσεις που αναπτύσσον­ται με ρυθμό κοντά στο 200%, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς.

Η Softex, ελληνικό σήμα στο χαρτοφυλάκ­ιο της Intertrade Hellas, με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτέ­ς, στους οποίους απευθύνετα­ι εδώ και δεκαετίες, διαβεβαιών­ει ότι κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθ­εί στις έκτακτες ανάγκες που διαμορφώνο­νται στην αγορά.

Σημειώνετα­ι ότι τόσο στους χώρους του εργοστασίο­υ όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικ­ής παρακολούθ­ησης και περιορισμο­ύ της διάδοσης της νόσου.

Στελέχη της εταιρείας επισημαίνο­υν ότι η Softex είναι απόλυτα προετοιμασ­μένη να αντεπεξέλθ­ει σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότη­τα, ώστε να ανταποκριθ­εί σε κάθε ανάγκη και καλούν και το καταναλωτι­κό κοινό να ανταποκριθ­εί στη συλλογική πρόκληση, καθώς τα προϊόντα Softex δεν θα λείψουν από τα ράφια των super market.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece