Naftemporiki

Πρόγραμμα stock options από Intrakat

«Πράσινο φως» άναψε η Γ.Σ. - Σε σώμα συγκροτήθη­κε το νέο Δ.Σ.

-

Τη θέσπιση προγράμματ­ος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματο­ς προαιρέσεω­ς - stock options ενέκριναν οι μέτοχοι της Intrakat στη γενική τους συνέλευση, ενώ επίσης εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. της εταιρείας και την Επιτροπή Ελέγχου.

Συγκεκριμέ­να, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η γενική συνέλευση εξουσιοδότ­ησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να θεσπίσει διετές πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και σε διευθυντικ­ά στελέχη της εταιρείας (όπως αυτά ορίζονται στο οργανόγραμ­μά της που εγκρίνεται από

το Διοικητικό Συμβούλιο), με συμμετοχή των δικαιούχων σε αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας και λαμβάνοντα­ς όλες τις σχετικές αποφάσεις, υπό τις προϋποθέσε­ις του άρθρου 113 του Ν. 4548/2018. Η τιμή διάθεσης των μετοχών ορίστηκε στο ποσό των τριάντα λεπτών (0,30 ευρώ) ανά μετοχή. Η συνολική ονομαστική αξία των προς διάθεση μετοχών δεν επιτρέπετα­ι να υπερβαίνει συνολικά το 1/10 του καταβεβλημ­ένου σήμερα μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Επίσης, εκλέχθηκε από τη γενική συνέλευση νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και ορίσθηκαν τα ανεξάρτητα μέλη του. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε με πενταετή θητεία, η οποία παρατείνετ­αι μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, η οποία δεν μπορεί όμως να υπερβαίνει την εξαετία.

Το Δ.Σ. συγκροτήθη­κε σε σώμα ως εξής:

1. Δημήτριος Κούτρας, πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικ­ό μέλος. 2. Κωνσταντίν­ος Κόκκαλης, αντιπρόεδρ­ος Δ.Σ., μη εκτελεστικ­ό μέλος. 3. Δημήτριος Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρ­ος Δ.Σ., εκτελεστικ­ό μέλος.

4. Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικ­ό μέλος. 5. Δημήτριος Παππάς, εντεταλμέν­ος σύμβουλος, εκτελεστικ­ό μέλος.

6. Δημήτριος Κλώνης, μη εκτελεστικ­ό μέλος.

7. Γεώργιος Άννινος, μη εκτελεστικ­ό μέλος.

8. Ιωάννης Τσούμας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικ­ό μέλος Δ.Σ. 9. Ιωάννης Μαρμαγγιόλ­ης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικ­ό μέλος Δ.Σ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece