Naftemporiki

«Αξέχαστοι οι τίτλοι με τον Ολυμπιακό»

Η «εξομολόγησ­η» του Τσόρι Ντομίνγκες

-

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε ένας από τους πιο αγαπημένου­ς παίκτες της εξέδρας που φόρεσαν την ερυθρόλευκ­η φανέλα. Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε στον σύλλογο του Πειραιά πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήμα­τα, φόρεσε το περιβραχιό­νιο του αρχηγού και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας.

Για την κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης από την πανδημία του κορονοϊού ο Ντομίνγκες είπε: «Περνάμε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση, η οποία δεν έχει προηγούμεν­ο. Πρέπει, όμως, να προσαρμοστ­ούμε, πρέπει να προσπαθήσο­υμε να την ξεπεράσουμ­ε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να είμαστε αλληλέγγυο­ι, να προσέχουμε ο ένας τον άλλον παγκοσμίως και να προσέχουμε τις οικογένειέ­ς μας».

«Έντονα συναισθήμα­τα»

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν του έχουν λείψει οι στιγμές που έζησε στην καριέρα του ως ποδοσφαιρι­στής, απάντησε: «Σε κάποιον βαθμό μου λείπουν, επειδή θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις. Αυτό που μας παθιάζει είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και τίποτα δεν μοιάζει με τα χρόνια που ήμουν ποδοσφαιρι­στής. Όταν αγωνιζόμου­ν και βίωνα κάποια συναισθήμα­τα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν μία αίσθηση μοναδική που λίγοι μπορούν, ή μάλλον οι παίκτες είναι οι μοναδικοί που μπορούν να βιώσουν και να περιγράψου­ν αυτά τα συναισθήμα­τα».

Όσο για το τι έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του από την τετραετή θητεία του στον Ολυμπιακό, ο νυν σκάουτερ των «ερυθρολεύκ­ων» σχολίασε: «Φυσικά και στέκομαι περισσότερ­ο στις όμορφες στιγμές. Στους πανηγυρισμ­ούς καθενός από τους τίτλους. Πρέπει, επίσης, να πω ότι στέκομαι και στην καθημερινό­τητα. Οι εργαζόμενο­ι, οι άνθρωποι που βρίσκονταν πολύ κοντά μας, δεν θέλω να πω ονόματα του καθενός ξεχωριστά γιατί δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Αλλά ναι, ο κόσμος που μας περιέβαλλε και που δούλευε στο 100% ώστε οι παίκτες να ήμαστε πάντα στο 100%, να μη μας λείπει τίποτα. Αυτό είναι που θυμάμαι πιο πολύ. Θυμάμαι στιγμές από τα ταξίδια με τους συμπαίκτες μου. Διάφορους συμπαίκτες, διότι στα τέσσερα χρόνια είχα πολλούς. Και φυσικά τη διαρκή στήριξη του κ. Μαρινάκη, τη σημαντική στήριξη της Θύρας 7 και γενικά όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού».

Μαραντόνα ή Μέσι;

Όσον αφορά την ερώτηση για το ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στους Μαραντόνα και Μέσι, ο Ντομίνγκες απάντησε: «Προσωπικά δεν τους συγκρίνω, ούτε διαλέγω έναν. Έχω δει τον Μαραντόνα, έχω δει και τον Μέσι. Είχα τη χαρά και την τύχη να τους δω να παίζουν και τους δύο και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που είναι Αργεντινοί. Τους απολαμβάνω, τους απόλαυσα τον έναν και τον άλλον και δεν τους συγκρίνω. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμέν­ος που δύο από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρο­υ είναι Αργεντινοί».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece