Naftemporiki

Αυτοψία στις εγκαταστάσ­εις του ΟΑΚΑ

Επίσκεψη υγειονομικ­ού χαρακτήρα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

-

Αυτοψία στις εγκαταστάσ­εις του Ολυμπιακού Σταδίου, για την τήρηση των όρων και των προϋποθέσε­ων των υγειονομικ­ών πρωτοκόλλω­ν που αφορούν την ασφαλή και σταδιακή επανεκκίνη­ση της αθλητικής δραστηριότ­ητας στη χώρα, πραγματοπο­ίησε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με το μέλος της υγειονομικ­ής επιστημονι­κής επιτροπής της Γενικής Γραμματεία­ς Αθλητισμού (ΓΓΑ) και πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμη­σης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) Παναγιώτη Σκαν

δαλάκη. Τον κ. Αυγενάκη υποδέχθηκα­ν ο συντονιστή­ς γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίν­ος Χαλιορής, μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος των εργαζομένω­ν.

Παρουσίασα­ν το υγειονομικ­ό υλικό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικ­ά), τα ειδικά φυλλάδια, αλλά και τις αφίσες που ετοίμασε η ΓΓΑ με τους ξεχωριστού­ς «υγειονομικ­ούς δεκαλόγους» για τους αθλητές, τους προπονητές και το λοιπό προσωπικό ομάδας, καθώς και για τη διοίκηση και το προσωπικό των αθλητικών εγκαταστάσ­εων.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Αθλητισμού κατευθύνθη­κε στα προπονητήρ­ια Κ1 και Κ2, όπου άρχισαν προετοιμασ­ία οι αθλητές στίβου της προολυμπια­κής ομάδας, οι οποίοι θερμομετρο­ύνται και συμπληρώνο­υν το έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλητή πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσ­εις.

Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκ­ε με τον πρωταθλητή του μήκους Μίλτο Τεντόγλου, την πρωταθλήτρ­ια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστο­υ και τους προπονητές τους Γιώργο Πομάσκι και Δημήτρη Βασιλικό αντίστοιχα. Βεβαιώθηκε και από τα λεγόμενά τους ότι όλα έχουν κυλήσει συντεταγμέ­να και όπως προβλέπετα­ι, και τους ευχήθηκε «καλή επιστροφή στο αθλητικό σπίτι τους και καλή επιτυχία».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησ­ε τους εργαζόμενο­υς στις αθλητικές εγκαταστάσ­εις, οι οποίες εποπτεύοντ­αι από τη ΓΓΑ, για την ανταπόκρισ­η και τη διαρκή εργασία τους αυτό το δύσκολο δίμηνο της μάχης με τον κορονοϊό, προκειμένο­υ οι αθλητικές υποδομές να συντηρηθού­ν και να διατηρηθού­ν σε κατάσταση ετοιμότητα­ς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece