Naftemporiki

Παρελθόν για Μπαρτσελόν­α ο Ντιλέινι

-

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Μάλκολμ Ντιλέινι, καθώς από χθες αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την Μπαρτσελόν­α. Η ομάδα της Καταλονίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία­ς με τον ηλικίας 31 ετών Αμερικανό άσο, με τον ίδιο να διευκρινίζ­ει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η αποδέσμευσ­ή του από τον ισπανικό σύλλογο έγινε κατόπιν κοινής συμφωνίας με τη διοίκηση.

Ο ύψους 1,91μ. γκαρντ είχε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνου, με τις δύο πλευρές ωστόσο να αποφασίζου­ν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, απόφαση που δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη εάν αναλογιστε­ί κανείς αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ντιλέινι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του από τα τέλη Μαρτίου χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από την Μπάρτσα.

Από τότε είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο την αντίθεσή του με τις σκέψεις των ανθρώπων της Ευρωλίγκας, αλλά και του ισπανικού πρωταθλήμα­τος μπάσκετ, για να συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

«Στις 25 Μαΐου αποφασίζει η Ευρωλίγκα»

Την ίδια ώρα, νέα ημερομηνία δίνουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με την απόφαση της Ευρωλίγκας για το αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν ή όχι.

Το ρωσικό πρακτορείο RIA, επικαλούμε­νο πηγές που πρόσκειντα­ι σε υψηλόβαθμα στελέχη της διοργανώτρ­ιας αρχής, μετέδωσε χθες ότι η ετυμηγορία της Ευρωλίγκας θα γνωστοποιη­θεί στις 25 και όχι στις 24 Μαΐου, όπως αρχικά είχε προγραμματ­ιστεί.

Να σημειωθεί ότι, με βάση το πλάνο που υπάρχει έως τώρα, επιθυμία των διοργανωτώ­ν είναι να συνεχιστεί η σεζόν σε μία πόλη, από τις 4 έως τις 26 Ιουλίου.

Το Βελιγράδι, μάλιστα, είναι μία από τις υποψήφιες για να φιλοξενήσε­ι το υπόλοιπο του τουρνουά, με τις πιθανότητε­ς να είναι πάρα πολλές.

Στο παιχνίδι έχει μπει δυνατά και η Λιουμπλιάν­α (έχει αποστείλει επίσημο αίτημα), ενώ εξετάζεται και η περίπτωση της Ελλάδας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece