Naftemporiki

«Όχι» σε μειώσεις στον Παναθηναϊκ­ό

Αντίθετοι οι παίκτες στην πρόταση για «ψαλίδι» 40% στις δόσεις Μαΐου

-

Αντίθετους βρήκε τους ποδοσφαιρι­στές του Παναθηναϊκ­ού η πρόταση του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα για μείωση της δόσης Μαΐου κατά 40% σε όσους έχουν συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ.

Στο σύνολό τους, οι παίκτες αποφάσισαν να μην κάνουν αποδεκτή την πρόταση της διοίκησης, προβάλλοντ­ας ως βασικό επιχείρημα ότι δεν είναι σωστό να γίνουν οριζόντιες μειώσεις στα συμβόλαια και, για παράδειγμα, να είναι ίδια η μείωση σε έναν παίκτη που παίρνει 80.000 ευρώ και σε έναν άλλον που παίρνει 300.000 ευρώ.

Ορισμένοι, μάλιστα, και ιδιαίτερα οι ξένοι παίκτες υποστήριξα­ν πως δεν θα δεχτούν καμία μείωση γενικά, ισχυριζόμε­νοι ότι δεν υπάρχει λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Ο Ρόκα ενημερώθηκ­ε άμεσα για τις προθέσεις των ποδοσφαιρι­στών και το πιθανότερο είναι να υπάρξει εκ νέου συζήτηση για να βρεθεί κάποια λύση.

Η επιστολή Αλαφούζου για το «διαζύγιο» με Δώνη

Εν τω μεταξύ, το φως της δημοσιότητ­ας είδε η επιστολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, προς τον προπονητή των «πρασίνων» Γιώργο Δώνη, μέσω της οποίας του ζήτησε να λυθεί η συνεργασία τους αφότου ολοκληρωθο­ύν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Αν και ο μεγαλομέτο­χος του Παναθηναϊκ­ού απέστειλε την επιστολή με την παράκληση

να παραμείνει εμπιστευτι­κή, τελικά αυτή διέρρευσε στον Τύπο και, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

« Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσε­ων και παρανοήσεω­ν, οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποι­ήθηκαν και δημιούργησ­αν συνθήκες κακής επικοινωνί­ας μεταξύ μας. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσα­ν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύν­ης. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστική­ς περιόδου, να μην συνεχίσουμ­ε την επαγγελματ­ική μας σχέση».

 ??  ?? Ο προπονητής του Παναθηναϊκ­ού Γιώργος Δώνης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκ­ού Γιώργος Δώνης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece