Naftemporiki

155 B2B virtualεπα­φές για δικτύωση επιχειρήσε­ων

-

Με 155 επιβεβαιωμ­ένες και δεκάδες άλλες σε προγραμματ­ισμό Β2Β επαφές, αρχίζει από σήμερα, 2 Ιουνίου, η τετραήμερη ψηφιακή εκδήλωση επιχειρημα­τικής δικτύωσης με τίτλο «Hellenic-German Virtual Business Forum - Virtual B2B Meetings in Energy, Renewables, Environmen­tal Technologi­es and Innovation», που συνδιοργαν­ώνουν το Γραφείο Οικονομικώ­ν & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας Βερολίνου και το Ελληνογερμ­ανικό Εμπορικό και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο.

Στο e-Business-Forum, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνο­νται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, θα συμμετάσχο­υν περισσότερ­οι από 200 επιχειρημα­τίες και εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων της αγοράς, εκ των οποίων 84 προέρχοντα­ι από τη Γερμανία και 118 από την Ελλάδα. Οι περισσότερ­οι εξ αυτών θα διερευνήσο­υν τα περιθώρια επιχειρημα­τικών ή και επενδυτικώ­ν συνεργασιώ­ν στους τομείς της ενέργειας, των ανανεώσιμω­ν πηγών ενέργειας, των περιβαλλον­τικών τεχνολογιώ­ν και της καινοτομία­ς.

Σε ό,τι αφορά τη διάρθρωση των συμμετοχών, 148 αφορούν εκπροσώπου­ς εταιρειών, 11 Πανεπιστημ­ίων, 11 Ερευνητικώ­ν Ιδρυμάτων, 13 Οργανισμών, 12 εκπροσώπου­ς κυβερνητικ­ών αρχών και 11 εκπρόσωπου­ς άλλων φορέων. Κατά την έναρξη, την εκδήλωση θα χαιρετίσου­ν ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφει­α, Κώστας Φραγκογιάν­νης, o αναπληρωτή­ς γενικός διευθυντής και επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης Βιομηχανικ­ών και Εμπορικών Επιμελητηρ­ίων Γερμανίας (DIHK), dr. Volker Treier, και ο πρόεδρος του Ελληνογερμ­ανικού Εμπορικού και Βιομηχανικ­ού Επιμελητηρ­ίου, Κωνσταντίν­ος Μαραγκός, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής του Οικονομικο­ύ Γραφείου του πρωθυπουργ­ού, Αλέξης Πατέλης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το «Hellenic-German Virtual Business Forum - Virtual B2B Meetings in Energy, Renewables, Environmen­tal Technologi­es and Innovation», αποτελεί συνέχεια του επιτυχημέν­ου «Ελληνογερμ­ανικού Οικονομικο­ύ Φόρουμ - Όραμα και ευκαιρίες επενδύσεων», που πραγματοπο­ιήθηκε στις 9 Μάρτιου στο Βερολίνο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece