Naftemporiki

Στο επίκεντρο η διπλή ανάπλαση

Μέσα στο καλοκαίρι η πρόταση του Δήμου Αθηναίων για τον Βοτανικό

-

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάνν­η στα όσα είπε προχθές ο Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος για το θέμα της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού. O διοικητικό­ς ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μπάσκετ πωλείται έναντι 25 εκατ. ευρώ και πως σκοπεύει να αποχωρήσει και από τον Ερασιτέχνη εφόσον δεν υλοποιηθού­ν οι δεσμεύσεις της πολιτείας στο θέμα της διπλής ανάπλασης. Ο κ. Γιαννακόπο­υλος, μάλιστα, επισήμανε -έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινεότι κατά τη γνώμη του και βάσει όσων κυκλοφορού­ν το τελευταίο διάστημα, η πολιτεία σκοπεύει

να προχωρήσει μόνο το θέμα της κατασκευής γηπέδου για τον ποδοσφαιρι­κό Παναθηναϊκ­ό και όχι να γίνουν εγκαταστάσ­εις για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων ήταν άμεση. Όπως

ανέφερε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «ήρθε η ώρα για πράξεις», προσθέτοντ­ας ότι εντός του καλοκαιριο­ύ θα υπάρξει «συγκεκριμέ­νη και ολοκληρωμέ­νη πρόταση». Πιο αναλυτικά, σημείωσε: «Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκ­ού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει... αλλά δεν βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζ­όμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμέ­νη και ολοκληρωμέ­νη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Πράξεις που περιλαμβάν­ουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγησ­η και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες, αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμ­ε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμ­ε».

 ??  ?? Η ανέγερση της νέας έδρας του Παναθηναϊκ­ού στον Βοτανικό είναι ένα θέμα που χρονολογεί­ται από το 2005.
Η ανέγερση της νέας έδρας του Παναθηναϊκ­ού στον Βοτανικό είναι ένα θέμα που χρονολογεί­ται από το 2005.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece